Çarpışma 13.bölüm fragmanı 2.fragmanı: Kadir'den sır gibi saklanan gerçek!

Çarpışma 12.son bölümde; Kadir Adalı, ailesinin yaşamını yitirdiği bombalı saldırıyı gerçekleştirenlerin bulundukları mekanın nerede olduğunu öğrendi. Çarpışma son bölümde; Kadir ve uzun yılların ardından yerini tespit ettiği annesi arasında duygu yüklü bir kavuşma sahne oldu. İşte, Çarpışma 13.bölüm fragmanı ekranda!

ABONE OL
GİRİŞ 06.03.2019 14:06 GÜNCELLEME 06.03.2019 14:06 MEDYA
Çarpışma 13.bölüm fragmanı 2.fragmanı: Kadir'den sır gibi saklanan gerçek!
Çarpışma 13.bölüm fragmanı 2.fragmanı: Kadir'den sır gibi saklanan gerçek!

Show TV ekranlarında 28 Şubat Perşembe tarihinde yayınlanan Çarpışma 12.son bölümde; Zeynep, Veli'den Cansız isimli kişinin Kadir Adalı'nın babası olduğu gerçeğini öğrendi. Çarpışma son bölümde; Zeynep, Kadir Adalı'nın uzun yıllar boyunca özlemini çektiği annesine kavuşabilmesi adına, Veli'yle beraber bir anlaşma gerçekleştirdi ve onun hakkındaki bütün şikayetlerini geri çekmek mecburiyetinde kaldı. Diğer taraftan Kadir Adalı ise Veli'nin hapis cezası alacağını zannederken, Zeynep'in şikayetini geri çekmesi üzerine aradan çok geçmeden serbest bırakılması üzerine hayatının şokunu yaşadı. Zeynep'in anlaşmasına sadık kalması sonucunda Veli, Kadir'in annesinin nerede olduğuna ilişkin adres bilgisi verdi. Kadir, ailesinin hayata veda etmesine sebebiyet veren bombalı saldırıyı yapan kişilerin adresini tespit edip ortalığı tozu dumana katmasının ve işin başındaki ismin Cansız olduğunu öğrenmesinin ardından Çarpışma 13.bölüm fragmanı bekleniyor. İşte, Kadir Adalı uzun uğraşlar neticesinde annesinin yaşadığı yeri bulurken, ikili arasında duygu dolu anların sahne olmasının akabinde Çarpışma 13.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

ÇARPIŞMA 13.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Show TV ekranlarının büyük bir çıkış yakalayan ve en çok konuşulan dizi projeleri arasına girmeyi başaran Çarpışma 13.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

 

ÇARPIŞMA 13.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk ve Onur Saylak gibi isimlerin paylaştığı Çarpışma 13.bölümü ile 7 Mart Perşembe günü Show TV ekranlarında olacak.

ÇARPIŞMA 12.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

ÇARPIŞMA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Çarpışma son bölümde; Karısının ve kızının da öldüğü canlı bomba saldırısında Cansız'ın da parmağı olduğunu öğrenmiş ve bütün öfkesini artık ona yöneltmiştir. Yüreğinde söndürülmesi imkânsız bir intikam ateşi yanmaktadır. Kadir ile Zeynep ve Kerem ile Cemre arasındaki duygusal kırılmaların seyrini ise, bir tarafta Zeynep’in diğer tarafta Kerem’in atacağı adımlar belirleyecektir. Ve her ikisini de büyük sınavlar beklemektedir. Diğer yanda Cansız, Veli’nin canını, büyük nefret duyduğu Kadir’i, kendisine ölü ya da diri getirmesi şartı ile bağışlamıştır. Veli’nin Kadir’i etkisiz kılmayı düşündüğü bir planı olduğu kadar, Kadir’in de Veli’yi yakalayıp, Cansız’a ulaşmayı amaçladığı bir planı vardır. Ve şimdi, Veli’nin de içinde olduğu, Adalı - Cansız savaşı artık çok daha şiddetlenecek, bazen kazananlar kaybedecek, bazen de kaybedenler kazanacaktır. Bu savaşın içerisinde ve elbette büyük bedeller de ödenerek, Kadir’i annesi Asiye’ye götürecek bir yol da açılacaktır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR