Avlu 33.bölüm fragmanında Azra'nın en acı günü! Canından can koptu...

Avlu 32.son bölümde; Azra, kendisine hazırlanan büyük kumpas sonucunda adam öldürme suçu işlediği gerekçesiyle polisler tarafından her yerde arandı. Avlu son bölümde; Herkesten köşe bucak saklanan Azra, bu komployu hazırlayarak özgürlüğünü elinden alan kişilerin izini sürmeye başladı. Avlu 33.bölüm fragmanı ekranda.

ABONE OL
GİRİŞ 07.03.2019 15:33 GÜNCELLEME 07.03.2019 15:33 MEDYA
Avlu 33.bölüm fragmanında Azra'nın en acı günü! Canından can koptu...
Avlu 33.bölüm fragmanında Azra'nın en acı günü! Canından can koptu...

Star TV ekranlarında 28 Şubat Perşembe tarihinde yayınlanan Avlu 32.son bölümde; Kısa bir zaman önce ceza evinden şartlı tahliye olan Azra'nın sevinci bir toz bulutu gibi söndü. Avlu son bölümde; Düşmanlık ve intikam duygusu güden Zerrin tarafından Azra'ya uygulanan kumpas sonucunda bir inşaatta Yiğit'i bıçakla öldürmüş süsü verildi. Azra ise kendisinin suçsuz olduğu halde halde adam öldürme eyleminden yargılanmasına ve yeniden hapishaneye girecek olmasına zemin hazırlayan kişilerin kim olduğunu öğrenmek için kolları sıvadı. Pelin'in hakim karşısında vermiş olduğu ifadeye geri çekme kararı alması üzerine Deniz adeta beyninden vurulmuşa dönüp duyduklarına inanamayarak ona hesap sormasının ardından Avlu 33.bölüm fragmanı bekleniyor. Peki, içinde yanan kor ateşin bir an olsun sönmediği isim Kudret'in de Deniz'in canına kıyma planlarını hayata geçirmeye hazırlanmasının akabinde Avlu 33.bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, yaşanan olayların ardından Pelin ve annesi Canan yüz yüze gelirken, Canan'ın üvey babası ile ilgili söylediği sözlerin üzerine büyük bir hayal kırıklığına uğramasının sahne olduğu diziye ilişkin en son gelişmeler...

 

 

AVLU 33.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Star TV ekranlarında sürükleyici ve etkileyici bölümlerde imzasını taşıyan Avlu 33.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

 

AVLU 33.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunu Demet Evgar, Ceren Moray, Nursel Köse ve Kenan Ece gibi gibi başarılı oyuncuların oluşturduğu Avlu 33.bölümü ile 7 Mart Perşembe günü Star TV ekranlarında olacak. 

AVLU 32.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

AVLU SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Avlu son bölümde; Azra, başına bu çorabı öreni bulmadan cezaevine dönmemeyi aklına koymuştur. Firari olmak onu çok zorlayacaktır üstelik peşindekiler sadece emniyet görevlileri de değildir. Deniz, bir yandan Pelin’in bir yandan bebeğin iyiliğini düşünürken, Kudret tüm karanlığı ve kötülüğüyle bir şeyler karıştırmaktadır.

YORUMLAR 5
  • NURCAN 5 yıl önce Şikayet Et
    bu filmi izliyorum.en sevdigim oyuncu ise tabikiDEMET EVGARR.....
    Cevapla
  • NeRgİs 5 yıl önce Şikayet Et
    ya özur dilerim ama ben bu tür filmleri pek izlemiyorum...
    Cevapla
  • şule ... 5 yıl önce Şikayet Et
    hem üzücü hem güldürücü
    Cevapla
  • demet 5 yıl önce Şikayet Et
    çok güzel bir film tabiki deen sevdiğim oyuncu DEMET EVGAR benimde adımDEMET
    Cevapla
  • mügee 5 yıl önce Şikayet Et
    en sevdiğim dizi AVLU....çok heyecan verici bölümleri var...
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR