Kardeş Çocukları 7.bölüm 2.fragmanı: Cemal için tehlike çanları çalıyor!

Kardeş Çocukları 6.son bölümde; Volkan, Yıldırım ve Ümran arasında geçmişte yaşanan tüm mevzuları öğrendi. Kardeş Çocukları son bölümde; Umay, Hayat'ı annesi Ümran'a karşı yalan dolanla doldurup ona karşı kin ve nefret gütmesine sebebiyet verdi. İşte, merakla beklenen Kardeş Çocukları 7.bölüm fragmanı geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 09.03.2019 22:31 GÜNCELLEME 09.03.2019 22:32 MEDYA
Kardeş Çocukları 7.bölüm 2.fragmanı: Cemal için tehlike çanları çalıyor!
Kardeş Çocukları 7.bölüm 2.fragmanı: Cemal için tehlike çanları çalıyor!

Star TV ekranlarında 3 Mart Pazar tarihinde yayınlanan Kardeş Çocukları 6.son bölümde; Volkan ve Hayat'ın samimiyeti iyiden iyiye ilerleme kaydederken, onların bu yakınlığının artmasından son derece rahatsızlık duyan Hayal ise bir son vermek istedi. Kardeş Çocukları son bölümde; Yıldırım ise onu her defasında tersleyen ve köşe bucak kaçan Ümran'ın peşini bir olsun bırakmayarak geçmişte yaşanan her şey için duyduğu pişmanlığı açıkça paylaştı. Diğer taraftan onların bu konuşmasına tesadüf eseri şahit olan Volkan ise Ümran'ın, Yıldırım tarafından kız kardeşi Umay'la aldattığı gerçeğini öğrendi. Bununla birlikte Cemal ise hem Ümran'ın hem de Umay'ın karşısına çıkarak iki kız kardeşi büyük bir korku ve paniğe sürükledi. Umay, gerçekleri öğrenmek isteyen Hayat'ın aklını türlü yalanlarla zehirleyerek ablasına büyük bir iftira atması üzerine Kardeş Çocukları 7.bölüm fragmanı bekleniyor. İşte, Hayat'ın teyzesinden duyduklarıyla annesine düşman kesilmesinin, Yıldırım'ın ise ailesinin gelecek olmasının yeni bir krize ortam hazırlayacak olmasının akabinde Kardeş Çocukları 7.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

KARDEŞ ÇOCUKLARI 7.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Yapımcılığını Faruk Turgut'un üstlendiği, yönetmen koltuğunda Faruk Teber'in oturduğu, senaryosunu ise Sırma Yanık'ın kaleme aldığı Gold Film imzasıyla Star TV ekranlarına taşınan Kardeş Çocukları 7.bölüm fragmanı yayınlandı...

 

 

 

 

KARDEŞ ÇOCUKLARI 7.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Baş rollerini Ayça Bingöl, Nur Fettahoğlu, Mehmet Aslantuğ, Afra Saraçoğlu, Murat Daltaban gibi isimlerin üstlendiği Kardeş Çocukları 7.bölümüyle 3 Mart Pazar tarihinde saat 20:00'da Star TV ekranlarında yayınlanacak.

KARDEŞ ÇOCUKLARI SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

KARDEŞ ÇOCUKLARI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kardeş Çocukları son bölümde; Ümran ve Yıldırım, yıllar sonra geçmişin hesaplaşmasına dalarken, Umay Hayat’a geçmişle ilgili bambaşka bir hikaye anlatır. Umay’ın tuzağına düşen Hayat, annesiyle ilgili yeni bir hayal kırıklığının pençesinde, bir kez daha dağılır.

İki kız kardeşin gerçek hikayesine kulak misafiri olan Volkan ise öğrendiklerinin ağırlığıyla büyük bir karar vermek üzeredir. Diğer yanda, Volkan ve Hayat arasındaki çekim giderek gözle görülür hale gelirken, Hayal ve Hayat ilk kez Volkan yüzünden karşı karşıya gelir. Ümran’la arasındaki duvarları yıkmaya kararlı olan Yıldırım’ın attığı beklenmedik adım ise, düşman kardeşler için yepyeni bir dönemi başlatır. 

Öte yandan, Ümran’a olan hastalıklı sevgisiyle kıvranan Cemal, hızla Umay’ın kontrolünden çıkar. İki kardeş de büyük tehlike altındadır. Yıldırım’ın ailesinin Amerika’dan dönmesi ise, sadece Ümran ve Umay için değil, Hayal ve Hayat için de sarsıcı sonuçlara gebedir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR