Savaşçı 66.bölüm fragmanı: 'Türk birliğinin bayrakları önünde diz çök!'

Savaşçı 61.son bölümde; Bozok ve Haydar, cinayet suçu işledikleri gerekçesiyle yakalanıp polis aracına yerleştirildikleri esnada bilinmeyen kişiler tarafından kaçırıldı. Savaşçı son bölümde; Bozok ve Haydar'ı kaçırma planı hazırlayan kişinin aslında Kopuz Albay olduğu ortaya çıktı. Savaşçı 66.bölüm fragmanı ekranda.

ABONE OL
GİRİŞ 09.03.2019 12:06 GÜNCELLEME 09.03.2019 12:06 MEDYA
Savaşçı 66.bölüm fragmanı: 'Türk birliğinin bayrakları önünde diz çök!'
Savaşçı 66.bölüm fragmanı: 'Türk birliğinin bayrakları önünde diz çök!'

Fox TV ekranlarında 3 Mart Pazar tarihinde yayınlanan Savaşçı 61.son bölümde; Yüzbaşı Kağan Bozok ve Yörük Haydar Bozkurt'un cinayet suçu işledikleri iddiasının ileri sürülmesi üzerine Kılıç Timi büyük bir şaşkınlık içerisinde kaldı. Savaşçı son bölümde; Kağan ve Haydar, ortaya atılan akıl almaz iddia sonrası ifade vermek için savcılığa gidecekleri esnada bilinmeyen kişiler tarafından baskın gerçekleştirilip polisler etkisiz hale getirildi. Kağan ve Haydar'ın kim olduğunu ele vermeyen kişilerce kaçırılırken, Kopuz Albay başta olmak üzere Kılıç Timi'ndeki bazı kişiler de bir anda ortalıklardan kayboldu. Hal böyle olunca Kutalmış Paşa tüm yükü tek başına göğüsleyerek, hem ekipteki kişilerden haber almaya hem de onlara bu planı düzenleyenlerin kimliğini açığa çıkarmak üzere kolları sıvamasının ardından Savaşçı 66.bölüm fragmanı bekleniyor. Peki, Bozok ve Bozkurt'u kaçırma operasyonunu planlayan ismin Albay Halil İbrahim Kopuz, gerçekleştiren isimlerin ise Galip, Bayram ve Emre olduğunun gün yüzüne çıkmasının akabinde Savaşçı 66.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

SAVAŞÇI 66.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Yapımcılığında Hayri Aslan'ın yer aldığı, senaryosunu Süleyman Çobanoğlu'nun kaleme aldığı ve yönetmen koltuğunda da Murat Saraçoğlu ve Günay Günaydın'ın oturduğu Savaşçı 66.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

 

SAVAŞÇI 66.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Baş rollerinde; Berk Oktay, Fırat Albayram, Murat Serezli, Doğan Bayraktar, Alican Albayrak, Hakan Dinçkol, Burç Kümbetlioğlu ve Yıldız Çağrı Atiksoy gibi yetenekli isimlerin bulunduğu Savaşçı 66.bölümüyle 10 Mart Pazar günü saat 20:00'da Fox TV’de izleyici kitlesinin karşısına geçecek.

savaşçı

SAVAŞÇI 65.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

SAVAŞÇI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Savaşçı son bölümde; Kimliği belirsiz adamlar, cinayetle suçlanan Yüzbaşı Kağan’ı ve Yüzbaşı Haydar’ı kaçırmaya kalkışırlar. Karargahta olayın yankıları sürerken, Kopuz Albay ile Bayram, Galip ve Emre Astsubaylar’dan da haber alınamamaktadır. Kutalmış Paşa bir yandan onlara ulaşmaya çalışırken diğer yandan da onları tuzağa düşürenleri bulmak için harekete geçer. 

Ancak gelişen beklenmedik durumlar işleri daha da içinden çıkılmaz bir noktaya getirecektir. Elsa ve Melik için ise Ankara’da kalmak artık güvenli değildir. Her şeyden habersiz olan Murat Kopuz’u da yanlarına alan Elsa ve Melik, yaptıkları planla Kılıç Timi’ni daha da köşeye sıkıştırırken, Kopuz Albay’a karşı son kozlarını oynayacaklardır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR