Yasak Elma 36.bölüm fragmanı: Kemal'in yüreğini ağzına getiren gelişme!

Yasak Elma 35.son bölümde; Zeynep'in Dündar'la sonsuz birlikteliğe adım atma kararı alması üzerine Alihan beyninden vurulmuşa döndü. Yasak Elma son bölümde; Kemal'in, Yıldız'ın odasında onunla baş başa yakalanmasını Halit öğrenir öğrenmez tepkisini sert şekilde ortaya koydu. Fox TV Yasak Elma 36.bölüm fragmanı çıktı.

ABONE OL
GİRİŞ 11.03.2019 15:36 GÜNCELLEME 11.03.2019 15:36 MEDYA
Yasak Elma 36.bölüm fragmanı: Kemal'in yüreğini ağzına getiren gelişme!
Yasak Elma 36.bölüm fragmanı: Kemal'in yüreğini ağzına getiren gelişme!

Fox TV ekranlarında 4 Şubat Pazartesi tarihinde yayınlanan Yasak Elma 35.son bölümde; Zeynep'in, Yıldız aracılığıyla Alihan'ın Ender'le aralarında yaşadığı ilişkiyi öğrenmesiyle birlikte neye uğradığını şaşırdı. Yasak Elma son bölümde; Zeynep, yaşadığı büyük hayal kırıklığı üzerine Dündar'la ilgili radikal bir karar alarak dünya evine girmek için harekete geçti. Onun böylesine ciddi ve geri dönülemez bir adım attığını gören Alihan'ın ise kan beynine sıçrayarak Zeynep'i almış aldığı bu karardan geri döndürmek adına uğraş gösterdi. Ancak ne var ki geri adım atmaya hiç niyeti olmayan Zeynep, Dündar'la yüzükleri takarak ne kadar kararlı ve kendinden emin olduğunu ortaya koydu. Öte yandan Lila'nın Kemal'i gecenin ilerleyen saatlerinde Yıldız ile baş başa yakaladığını öğrenen Halit'in sinir krizine tutulup Yıldız'a ağır sözler sarf ederek hesap sormasının ardından Yasak Elma 36.bölüm fragmanı bekleniyor. İşte, Kemal'le aynı çatı altında yaşamaya bir son vermek isteyen Yıldız'ın onu evden kovdurmak için peşine adam takıp takip ettirmesinin akabinde Yasak Elma 36.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

YASAK ELMA 36.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Senaryosunu Zeynep Soyata ve Melis Civelek’in kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt’un oturduğu ve yapımcılığını Fatih Aksoy’un üstlendiği Yasak Elma 36.bölüm fragmanı yayınlandı…

 

 

YASAK ELMA 36.BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

YASAK ELMA 36.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunda; Talat Bulut, Şevval Sam, Onur Tuna, Eda Ece, Sevda Erginci gibi isimlerin yer aldığı Yasak Elma 36.bölümüyle 11 Mart Pazartesi günü saat 20:00'da Fox TV ekranlarında izleyicisinin karşısına geçecek.

YASAK ELMA 35.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

YASAK ELMA SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yasak Elma son bölümde; Lila’nın Yıldız ve Kemal’i bir arada görmesi, Yıldız ve Kemal ilişkisini sorgulamasına yol açar. Yıldız kendini aklamanın peşine düşerken, Ender ve Kemal işbirliğinden şüphelenir. Kemal’in hareketlerinin kontrolden çıkması Yıldız’ı zor durumda bırakacaktır. Alihan Zeynep’in verdiği ani evlilik kararıyla sarsılır. Zeynep ve Yıldız kendi sorunlarıyla ilgilenirken Bursa’da ikisinin de hayatını tümden değiştirecek bir gelişme olur.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR