Çukur 56.bölüm 2.fragmanı: Çeto, yapılanların bedelini ağır ödetiyor!

Çukur 55.son bölümde; Yamaç, uzun uğraşlar sonucunda Karakuzuların başını çeken isim Çeto'nun organ kaçakçılığı faaliyetinde bulunduğunu kanıtladı. Çukur son bölümde; Büyük sırrı öğrenmesi üzerine nutku tutulan Mahsun'un Çeto'ya karşı tepkisi ağır oldu. İşte, önemli bir sürprizin yaşandığı Çukur 56.bölüm fragmanı çıktı.

ABONE OL
GİRİŞ 11.03.2019 12:29 GÜNCELLEME 11.03.2019 12:29 MEDYA
Çukur 56.bölüm 2.fragmanı: Çeto, yapılanların bedelini ağır ödetiyor!
Çukur 56.bölüm 2.fragmanı: Çeto, yapılanların bedelini ağır ödetiyor!

Show TV ekranlarında 4 Mart Pazartesi tarihinde yayınlanan Çukur 55.son bölümde; Yücel'in, Karakuzu çetesindeki isimlere ilişkin mühim detaylar aktarması üzerine Koçovalılar onların bu kez sonunu getirmek için faaliyete geçti. Çukur son bölümde; Yamaç, içerisinde organ kaçakçılığına dair belgelerin yer aldığı bir dosyayı vermesi sonucunda kafası bir hayli karışan Mahsun, doğru olup olmadığını saptamak adına doktorla konuşmaya gitti. Fakat ne var ki belgelerden haberdar olan Çeto, Mahsun'un büyük sırrı öğrenmesine mani olmak adına önceden doktoru tembihledi. Mahsun, doktorun belgelerin gerçekliğini inkar etmesiyle ikna olsa da Koçovalılar'ın, Çeto'nun organ kaçakçılığı faaliyeti gerçekleştirdiğini bizzat gözler önüne sermesinin ardından Çukur 56.bölüm fragmanı bekleniyor. İşte, kendisinden gizlenen akıl almaz gerçekle yüzleşen Mahsun'un tepkisini sert bir şekilde ortaya koyarak Çeto'yla yollarını ayırmasının akabinde Çukur 56.bölüm fragmanı yayınlandı. Burada, Yamaç'ı karşısına alan Cumali çok önemli bir karara imza atarak Yıldız'la sonsuz birlikteliğe adım atacağının müjdesini verdi.

 

 

ÇUKUR 56.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Show TV ekranlarında iddiasını ve başarısını daima sürdüren yapımlarından Çukur 56.bölüm fragmanı yayınlandı…

 

 

 

ÇUKUR 56.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Senaryosunu Gökhan Horzum'un kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Sinan Öztürk'ün oturduğu, ortalığı kasıp kavuran sahneleriyle seyircisini ağırlayan ve yüksek izlenme oranlarıyla daima zirvenin sahibi Çukur 56.bölümüyle 11 Mart Pazartesi tarihinde saat 20:00'da Show TV ekranlarında yayınlanacak.

çukur

ÇUKUR 55.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Çukur son bölümde; Koçovalılar ile Karakuzular arasındaki mücadeleyi bir silah sesi bölecek. Yaşanan bu şoke edici gelişme iki tarafı da etkileyecek. Salih, Koçovalılarla birlikte hareket etmeye devam ederken bir yandan da kendi kurallarına göre oynayacak. Çeto ve Mahsun’un geçmişe dair açıklarını yakalamak isteyen Koçovalılar ikiliyle ilgili sırların peşinden gitmeye devam edecekler.

Mahsun, Yamaç’ın verdiği dosyadaki bilgilerin şokunu yaşarken doğruluğunu da gizlice araştıracak. Mahsun ve Çeto arasındaki dengelerin nasıl değişeceği merakla beklenecek. Karakuzular, sadece Koçovalılar’la uğraşmayacak; hedeflerinde yeni isimler de olacak. Hem Çukur sokaklarında hem de Çukur’un dışında aksiyon dolu anlar yaşanacak. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR