Yemin 17.bölüm fragmanı: Beklenmedik gelişmeler yaşandı! Sürprizler...

Kanal 7'de 11 Mart Pazartesi tarihinde yayınlanan Yemin 16.bölümünde; Emir, ikinci kez Reyhan'ın sözlerine inanmadığı için başını taşlara vurmaktadır. Yemin son bölümde; Suna sayesinde temize çıkan Reyhan ise yaşadığı büyük kırgınlığın etkisiyle Emir yokmuş gibi davranmaktadır. Peki, Yemin 17.bölümde neler yaşanacak?

ABONE OL
GİRİŞ 12.03.2019 16:24 GÜNCELLEME 12.03.2019 16:24 MEDYA
Yemin 17.bölüm fragmanı: Beklenmedik gelişmeler yaşandı! Sürprizler...
Yemin 17.bölüm fragmanı: Beklenmedik gelişmeler yaşandı! Sürprizler...

Kanal 7'de ekrana taşınan her bölümü izleyici kitlesi tarafından pür dikkat takip edilen Yemin 16.bölümde; Emir, tam da babasını konağa çağırıp Reyhan'la boşanmak istediğini konuşacağı esnada Suna'dan gelen mesajla birlikte konuyu askıya alarak konuşmaktan vazgeçti. Yemin son bölümde; Gerçekleri açıklamak üzere hem Emir'i hem de Reyhan'ı karşısına alan Suna, aslında Vural'la iletişime geçenin ve Reyhan'ın fotoğraflarını gönderenin de kendisi olduğunu dile getirdi. Aynı zamanda bilgisayar üzerinden yapılan konuşmaların da yine kendisine ait olduğunu itiraf etmesi üzerine Reyhan'ın başından sonuna kadar haklı olduğu gün yüzüne çıktı. Emir, her ne kadar Reyhan'ın hiçbir suçunun olmadığını öğrendiği için derin bir nefes alsa da, onun namusuna dil uzatıp gururunu ayaklar altına aldığı için de pişmanlıkların en büyüğünü yaşamaktadır. Yemin 16.bölümde ise; Yaşanan tüm olayların sorumlusu olan Suna, boşanmanın eşiğinden son anda dönen Emir ve Reyhan'ın arasını düzeltmek için her türlü yolu deneyecektir.

 

 

YEMİN 17.BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Kanal 7 ekranlarında her gün saat 19:00’da yayınlanan seyircisini ağırlayan Yemin 17.bölümde; İstemeden Reyhan’la Emir’in arasının açılmasına sebep olan Suna, onları barıştırmayı kafasına koyar. Cavidan’ın yaptığı kötülük ise ayağına dolanır. Reyhan ile Emir’in arasının bozulmasına neden olduğu için üzülen Suna, bu durumu düzeltmek için elinden geleni yapar. Reyhan’a kötülük yapmaktan bir türlü vazgeçmeyen Cavidan’ın ise bu kez planı istediği gibi gitmez. Cemre hırsını alamayıp doğum gününde Reyhan’ı rezil etmek isterken Emir’in tepkisiyle karşılaşır. Yoksa ikili barışacak mı? Bir taraftan da Leyla ne yapıp edip Kemal’e rağmen Masal’ın annesini bulur. Peki, Leyla kafasına koyduğu şeyi yapabilecek mi? Masal annesine kavuşacak mı?

 

 

YEMİN 17.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

YEMİN 16.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Emir hiç tanımadığı bir adama inandığı için pişmandır. Reyhan için ise kırılan gururunu ve kalbini onarmak hiç kolay olmayacaktır. Emir, tanımadığı bir adamın sözlerine inanmanın pişmanlığı içindedir. Reyhan’ın kırılan kalbinin düzelmesi bu defa kolay olmayacaktır. Öte yandan Leyla’nın uyurgezer olduğunu anlayan Kemal hiçbir şey yokmuş gibi davranır. Leyla ise Kemal’in duymak istemediği sorunun peşindedir; Masal’ın annesi kimdir?

YEMİN SON BÖLÜMÜ İZLE!

YEMİN DİZİSİ OYUNCU KADROSU KİMLERDEN OLUŞUYOR?

Özge Yağız, Gökberk Demirci, Can Verel, Munise Özlem, Gül Arcan Gürses, Berkant Müftüler, Ceyda Olguner, Cansın Mina Gür, Tuğçe Ersoy Kacarski, Derya Kurtuluş Oktar, Mustafa Şimşek, Sıla Türkoğlu, Esra Demir Çoban, Yağmur Akdağ, Ali Dereli, Barış Gürses, Tuğgül Küçükoğlu, Can Çağlar

YEMİN KONUSU NEDİR?

Reyhan, geleneksel tarzda yetişmiş mütevazı, genç ve güzel bir kızdır. Dayısı gibi sevip saydığı Hikmet Tarhun’a ettiği yeminden sonra Emir ile evlenen Reyhan’ın hayatı değişir. Emir, herkesi şaşırtarak ilk kez gördüğü Reyhan ile evliliği kabul eder. Cavidan ise gelin olarak taşralı bir kıza asla rıza göstermeyecek, imzalar atıldıktan sonra da evliliklerini bitirmek için elinden geleni yapacaktır. Emir’in kaderinin yeniden yazıldığı günlerde, amcası Kemal’in hayatı da bir gece yarısı ansızın hayatına girinceye Leyla ile değişir. O geceden sonra Kemal, Leyla ve Masal için hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.