Çukur 57.bölüm 2.fragmanında Masun yeni bir gerçekle daha yüzleşiyor...

Çukur 56.son bölümde; Mahsun'un kardeşten öte bildiği Çeto'yla tüm bağlarını koparırken, Çeto ise bir başına kalmanın acısıyla Koçovalılar'dan öcünü almaya niyetlendi. Çukur son bölümde; Mahsun-Çeto ilişkisinin sonlanmasını fırsat bilen Koçovalılar, onları en beklemedikleri yerden vurdu. Çukur 57.bölüm fragmanı çıktı.

ABONE OL
GİRİŞ 18.03.2019 10:38 GÜNCELLEME 18.03.2019 10:38 MEDYA
Çukur 57.bölüm 2.fragmanında Masun yeni bir gerçekle daha yüzleşiyor...
Çukur 57.bölüm 2.fragmanında Masun yeni bir gerçekle daha yüzleşiyor...

Show TV ekranlarında 11 Mart Pazartesi tarihinde yayınlanan Çukur 56.son bölümde; Kendisinden gizlenen akıl almaz gerçeği öğrenen Mahsun'un, en başından beri kendisine yoldaşlık eden Çeto'yla olan ilişkisini noktalaması tüm dengeleri yeniden değiştirdi. Çukur son bölümde; Çeto her ne kadar Mahsun'un peşinden koşup onu kaybetmemek ve kendisini affettirip tekrardan eskisi gibi yola devam edebilmek için uğraş gösterse de Mahsun'un geri dönmeye hiç niyeti yoktur. Diğer taraftan Sultan ise, Yıldız'la hayatını birleştirip mutlu bir yuva kurmak arzusu içerisinde olan Cumali'nin bu kararına set çekti. Sultan'ın Yıldız'a ağır sözler sarf etmesi sonucunda Cumali'nin evlilik teklifini reddetmek mecburiyetinde kalırken, Cumali ise babası İdris'ten Damla'yla dünya evine gireceğini duyunca neye uğradığını şaşırdı. Öte yandan Mahsun'un bağını kopardığı isim Çeto'nun içerisinde bulunduğu kriz durumunu fırsata dönüştürmek isteyen Koçovalılar ise onun hakkından geçmişten gelen mühim bir gizli gerçeğe erişmelerinin ardından Çukur 57.bölüm fragmanı bekleniyor. Peki, Koçovalılar, Çeto'nun herkesten sakladığı gerçekle onu başarılı bir şekilde vururken, Çeto ise onlarla olan anlaşmasını feshederek Cumali'nin düğüne silahlı saldırı yapmaya hazırlanmasının akabinde Çukur 57.bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, Çeto tam da amacına ulaştığını zannederken Yamaç'ın kurduğu kumpas sonucunda gafil avlanmasının sahne olduğu diziye ilişkin en son gelişmeler...

 

 

ÇUKUR 57.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Show TV ekranlarında iddiasını ve başarısını daima sürdüren yapımlarından Çukur 57.bölüm fragmanı yayınlandı…

 

 

 

 

ÇUKUR 57.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Senaryosunu Gökhan Horzum'un kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Sinan Öztürk'ün oturduğu, ortalığı kasıp kavuran sahneleriyle seyircisini ağırlayan ve yüksek izlenme oranlarıyla daima zirvenin sahibi Çukur 57.bölümüyle 19 Mart Pazartesi tarihinde saat 20:00'da Show TV ekranlarında yayınlanacak.

çukur

ÇUKUR 56.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Çukur son bölümde; Çukur’da sular durulmuyor. En yakını olan Mahsun’la yolları ayrılan Çeto, tek başına Koçovalılardan intikam almaya çalışacak. Çeto’nun zayıf düşmesinden faydalanmak isteyen Cumali, Karakuzulara son darbeyi vurmak için kendi planını yapacak. Cumali’nin Meke sayesinde ulaştığı önemli bir sır, Çeto’yu Koçovalılar karşısında zor durumda bırakacak. Baykal adının yeniden ortaya çıkması kafaları karıştıracak. Bu sırada Selim ve Sena, Mahsun’un geçmişiyle ilgili daha fazla bilgiye ulaşacak. Akşın ile Celasun’un düğününün ardından Çukur’da sürpriz bir düğün gerçekleşecek. Geçmişte yaşanan büyük saldırının yaraları hala kapanmamışken bu düğünde yaşanacaklar ekran başındakilerde merak uyandıracak.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR