Söz dizisinde seyirciyi şoke eden büyük hata

Pazartesi akşamının reyting rekortmeni dizisi Söz'de, seyirciyi şoke eden bir hata yaşandı. Dizide Fethi karakterini canlandıran Burak Sevinç, şehit düşerek projeye veda etti. Ancak dizide birbiri ardına yapılan hatalar, seyircinin gözünden kaçmadı.

ABONE OL
GİRİŞ 20.03.2019 19:47 GÜNCELLEME 21.03.2019 09:09 Medya
Söz dizisinde seyirciyi şoke eden büyük hata
Söz dizisinde seyirciyi şoke eden büyük hata

Star TV'nin 3 sezondur devam eden reyting rekortmeni dizisi Söz'ün dün akşam yayınlanan bölümüne, Burak Sevinç'in canlandırdığı Fethi karakterinin şehit düşme sahnesi damgasını vurdu. Dizide senaryo gereği, anma töreninde sahnede bulunan Fethi karakteri, çıkan çatışma sonucunda yaralandı. Yaralı halde sahneye çıkan ve konuşma sonrasında yere düşen Fethi karakteri, arkadaşlarının kolları arasında şehit düştü.

"Güvenlik önlemi alındı dendi fakat sesler duyulmadı"

Burak Sevinç

Dizinin dikkat çeken hatası da burada gerçekleşti. Eylem karakteri, törenden önce Erdem Albay'a güvenlik önlemlerinin arttırıldığını söylemişti. Fakat çatışmadan önce bina içerisinde oluşan hareketliliği hiçbir güvenlik gücünün fark etmemesi ve sesleri duymamış olmaları büyük bir orantısızlığa sebep oldu. Bu durum seyircinin gözünde, sahnenin inandırıcılığını da kaybettirdi. Seyirci, Fethi ve Eylem çiftinin hikayesinin son bulmuş olmasına da ayrıca üzülüp tepki gösterdi.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER;

YORUMLAR 3
  • İlginç 5 yıl önce Şikayet Et
    Daha ilginci rütbeye göre 2. Sıradan çıkması gereken fethi nedense en son sahneye davet ediliyor zaten ha aşkı memnu ha söz diziye her yeni katılan bayan karekter nedense hep yavuza aşık oluyor komedi dizi hala pzts gününü bekleyip saatlerce reklamla karışık dizi izleyen varsa yazık
    Cevapla
  • Vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Söz dizisi saçma sapan artık.
    Cevapla
  • Erhan 5 yıl önce Şikayet Et
    Azönce diriliş dizisinde de Süleyman’ın atının üzerinde yırtık endüstriyel sünger parçası tutuyor ozamanlar bu sünger icad edilmemişti daha
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR