Youtuber anne çocuklarına işkenceden tutuklandı

YouTube üzerinde 800 bin takipçisi bulunan Amerikalı Youtuber kadın, 7 evlatlık çocuğa uyguladığı işkence sebebiyle tutuklandı. 48 yaşındaki kadının çocuklarını, susuz bıraktığı ve gardıroplara kilitlemiş olduğu ortaya çıktı.

ABONE OL
GİRİŞ 21.03.2019 10:22 GÜNCELLEME 21.03.2019 10:44 Yaşam
Youtuber anne çocuklarına işkenceden tutuklandı
Youtuber anne çocuklarına işkenceden tutuklandı

Sosyal paylaşım sitesi YouTube üzerinde 800 bin takipçisi olan ABD'li bir kadın, evlat edindiği 7 çocuğa işkence uyguladığı gerekçesiyle tutuklandı. ABD'nin Arizona eyaletinde yaşayan 48 yaşındaki Machelle Hackney adlı kadın, polisin evine yaptığı baskın sonucu yakalandı.

Kadının, 7 çocuğunu gardıroplara kilitlediği, susuz bıraktığı ve yetersiz beslediği ortaya çıktı. YouTube üzerinde 'Fantastic Adventures' adlı bir kanal yöneten kadının, 7 evlatlık çocuğuyla, küçük yaştakilere yönelik videolar çektiği, küçük çocukları diyaloglarını unutması veya verilen talimatları doğru yapamadıkları için cezalandırdığı belirtildi.

Machelle Hackney

İhbar eden öz kızı

Hackney'in evine düzenlenen baskında, kutu biber gazı, güvenlik cıvatası olan bir dolap ve penceresiz bir oda buldu. Öte yandan kadını, öz kızının 13 Mart'ta polise yapmış olduğu ihbarın ele verdirdiği ortaya çıktı.

YouTube

KAYNAK : İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR