Günde 25 litre su içen Necla Teyze'nin hikayesi!

Zahide Yetiş'le programına konuk olarak adını duyuran, su içme hastalığıyla gündeme oturan 66 yaşındaki Necla Teyze, yetkililerden yardım istiyor. Hayat hikayesiyle şaşırtan Necla Teyze, 'Su içmekten başka bir şey yapamıyorum' diyor.

ABONE OL
GİRİŞ 21.03.2019 09:46 GÜNCELLEME 21.03.2019 11:02 Medya
Günde 25 litre su içen Necla Teyze'nin hikayesi!
Günde 25 litre su içen Necla Teyze'nin hikayesi!

Herkesin Zahide Yetiş'le programı aracılığıyla tanıdığı, günde 25 litre su içmesiyle gündem olan 66 yaşındaki Necla Teyze, hikayesiyle sosyal medyanın gündemine yerleşti.

Hayat hikayesini anlatan kadın, "66 yaşındayım ve durmadan günde 25 litre su içiyorum. 2009 yılında su içme hastalığına yakalandım. 10 yıldır durmadan su içiyorum. Başka hiçbir şey yapamıyorum. Gerçekten kötü durumdayım. Evin her yeri su şişesiyle doldu. 10 yıldır gitmediğimiz doktor kalmadı. Doktorlarda bu duruma bir çare bulamıyorlar. Sürekli su içtiğim için tuvalete gitme konusu da benim için büyük bir sıkıntı haline geliyor. Su içmekten günlük rutin işlerimi yapamaz hala geldim" şeklinde konuştu.

Necla Teyze, günde 25 litre su içiyor

Necla Teyze yaşadığı bu rahatsızlıktan kurtulmak için yetkililerden yardım istedi. 'Su içmekten başka bir şey yapamıyorum' diyen Necla Teyze, sosyal medyanın da gündemine yerleşti. Birçok sosyal medya kullanıcısı, kadının haline acıdım yorumunda bulundu.

Zahide Yetiş

YORUMLAR 4
  • Gurbet 5 yıl önce Şikayet Et
    Prof saracogluna danismak gerek...
    Cevapla
  • 57.Alay 5 yıl önce Şikayet Et
    O kadar su icerek kilo vermismi bari?
    Cevapla
  • Murat 5 yıl önce Şikayet Et
    Bende de Buna benzer bi hastalik var almanyada yasiyorum Burda hyperpostanglandin tanisi koydular diger ismi batter syndrom
    Cevapla
  • vedat 4 yıl önce Şikayet Et
    cidİMİsin murat
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR