Diriliş Ertuğrul final tarihi belli oldu! Hayranlarıyla vedalaşıyor...

TRT 1 ekranlarında 5 sezondur reyting rekoru kıran dönem dizisi Diriliş Ertuğrul final mi yapıyor? Aksiyon dolu bölümlerle seyirci karşısına çıkan Diriliş Ertuğrul ekranlara veda ediyor. Peki sevilen dizi ne zaman bitecek? İşte dizi hayranlarını üzen gelişmeyle ilgili tüm detaylar...

ABONE OL
GİRİŞ 25.03.2019 13:01 GÜNCELLEME 25.03.2019 13:01 MEDYA
Diriliş Ertuğrul final tarihi belli oldu! Hayranlarıyla vedalaşıyor...
Diriliş Ertuğrul final tarihi belli oldu! Hayranlarıyla vedalaşıyor...

TRT 1 ekranlarının dönem dizisi ile ilgili hayranlarını üzen haber geldi. İzlenme rekorları kıran Diriliş Ertuğrul'un final tarihi belli oldu. Yönetmenliğini Metin Günay’ın üstlendiği, yapımcılığını ve senaristliğini Mehmet Bozdağ’ın yaptığı “Diriliş Ertuğrul”da Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan, İlker Aksum, Hande Soral, Didem Balçın, Cengiz Coşkun, gibi isimlerin yer aldığı Diriliş Ertuğrul'un 29 Mayıs günü yayınlanacak 150. bölümüyle final yapacak. Peki Diriliş Osman dizisi olacak mı?

 

 

ENGİN ALTAN DÜZYATAN AÇIKLADI!

Reyting rekortmeni “Diriliş Ertuğrul” dizisinin başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan, önceki akşam eşi Neslişah Alkoçlar ile Rumelihisarı’nda yöneltilen soruyu yanıtladı.

 

 

“Evet, dizi bitiyor. Artık biraz dinlenecek ve ailemle vakit geçireceğim.”

“Diriliş Ertuğrul”un başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan, dizinin devamı niteliğindeki “Osman Gazi”de başrolü üstlenmesi kesinleşen Burak Özçivit için “Burak kardeşim de rolün hakkını verecektir” dedi.

Diriliş Osman

OSMAN GAZİ DÖNEMİ BAŞLIYOR

Bir sonraki dizinin ismi 'Diriliş Osman' olacak ve Osman Gazi'nin hayatı anlatılacak. Kayı boyunu anlatarak başlanan hikayede Osman Gazi'nin gerçek hayatı çekilecek. Dizide Osman Gazi karakterinin oyuncu Burak Özçivit oynayacak. 

Yeni sezonda 'Diriliş Ertuğrul' dizisinin kadrosuna katılacak olan Burak Özçivit, rolüne sıkı şekilde hazırlanıyor. Ünlü oyuncu, geçtiğimiz gün de İstanbul'daki Hisart Canlı Tarih ve Diorama Müzesi'ni gezip dizi için Osmanlı tarihi hakkında kapsamlı bilgi aldı.

YORUMLAR 31 TÜMÜ
  • duayen 5 yıl önce Şikayet Et
    başka bir kişi bulunması gerekiyor. burak özçivit olması halinde dizi izlenmez. o gitsin replika karakterler canlandırsın osmangazi yakışmaz.
    Cevapla
  • Almanyali 5 yıl önce Şikayet Et
    bende bu diziyi daha izlemem baska birini bulamadilarmi yazik etdiler diziye
    Cevapla
  • R657 5 yıl önce Şikayet Et
    Çin’de can kaybı 78'e çıktı
    Cevapla
  • Atakan 5 yıl önce Şikayet Et
    Neticede bir film karakterler değişebilir Burak ta bu memleketin çocuğu rolün hakkını verecek yetenekte bir oyuncu
    Cevapla
  • Ümit 5 yıl önce Şikayet Et
    Dizi bizim için biter artık kendileri izler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR