TRT 1 Diriliş Ertuğrul 141.bölüm 2.fragmanı! Savaş meydanında ağır yaralı...

Diriliş Ertuğrul'da savaş devam ediyor. Yine hain planlar içinde olan Albastı ve Alıncak Dragos'un gerçek kimliği öğreniyor. TRT 1 ekranlarında bu hafta çarşamba günü ekranlara gelecek olan Diriliş Ertuğrul 141.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Peki Diriliş'in bu haftaki bölümünde neler olacak? Ağır yaralanan Ertuğrul Bey'in oğlu ölecek mi? İşte yeni bölümden öne çıkanlar...

ABONE OL
GİRİŞ 26.03.2019 14:04 GÜNCELLEME 26.03.2019 14:04 MEDYA
TRT 1 Diriliş Ertuğrul 141.bölüm 2.fragmanı! Savaş meydanında ağır yaralı...
TRT 1 Diriliş Ertuğrul 141.bölüm 2.fragmanı! Savaş meydanında ağır yaralı...

Diriliş Ertuğrul 141.bölümü ile yine gümbür gümbür geliyor. "Zafer zulme biat edenlerin değil, adalet peşinde koşanlarındır" diyen Ertuğrul Bey düşmanlarına korkuyu yaşatır. Yeni bölümü yine heyecan dolu olacak Diriliş Ertuğrul 141.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. "Şehitlerin kanlarıyla yoğrulmuş bu kutlu topraklara zalimin ve hainin çirkeflik maşalayacak" diyen Ertuğrul'un savaşta ağır bir şekilde yararlanan oğlu ölüyor mu? Dragos'un asıl kimliği ortaya çıkmasının ardından yeni planlar devreye girer. İşte Diriliş Ertuğrul yeni bölüm tanıtımları.

 

 

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 141.BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Cenk meydanında Ertuğrul Bey ve Albastı kılıçlarını çekiyor ve Albastı yaralanıyor. Alıncak ise Ertuğrul'un oğlu Gündüz'ü yaralıyor.

 

 

Bamsi'den destek bekleyen Ertuğrul Bey alpleri istediği desteği alamıyor. Çünkü Bamsi plana uymuyor ve atları kurtarmak için kendi bildiğini okuyor.

Alıncak tam Gündüz'ü öldürecekken ok yağmuru başlıyor ve Gündüz kurtuluyor. Bamsi'nin geçişmesi Gündüz'ün ağır bir şekilde yaralanmasına ve Alıncak ile Albastı'nın kaçmasına sebep oluyor.

Diriliş Ertuğrul 141.bölüm

Alıncak ise bu şok baskını bir yenilgi olarak görüyor ve bunu hazmedemiyor.

Albastı'nın kimliği yakın zamanda ortaya çıkacak. Tahminlere göre 1 veya 2 bölüm sonra Gündoğdu'yu görebiliriz.

Ertuğrul Bey, Bamsi'nin hatasını kabul etmiyor. Bamsi kılıçlarını teslim ediyor alpliği ve alpbaşlığını sona eriyor.

"Zafer zulme biat edenlerin değil, adalet peşinde koşanlarındır" diyen Ertuğrul düşmanlarına korkuyu yaşatmaya devam edecek. 

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 141.BÖLÜM FRAGMANLARI

YORUMLAR 3
  • Ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Yine aynı olaylar. Sonunu tahmin etmek zor değil. Bir hain ölür, sonra diğeri gelir. Osman büyüyene kadar böyle devam eder.
    Cevapla
  • hayran 5 yıl önce Şikayet Et
    Ona bakılısa siz de aynı şeylri söyleyip söleyip duruyosunuz. Madem öyle izleneyin.
    Cevapla
  • canan 5 yıl önce Şikayet Et
    karısının yüzünden bamsı bu hale düştü :(
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR