Sen Anlat Karadeniz 47.bölüm 2.fragmanı: Nefes'in mutluluğuna gölge düştü!

Sen Anlat Karadeniz 46.son bölümde; Tahir, Nefes'ten ikinci defa baba olacağı müjdesini alması üzerine mutluluktan ayakları yerden kesildi. Sen Anlat Karadeniz son bölümde; Vedat ise cinayete kurban gitmeden önce hazırlamış olduğu video kaydını gören Tahir neye uğradığını şaşırdı. Sen Anlat Karadeniz 47.bölüm fragmanı çıktı!

ABONE OL
GİRİŞ 10.04.2019 22:42 GÜNCELLEME 10.04.2019 22:42 MEDYA
Sen Anlat Karadeniz 47.bölüm 2.fragmanı: Nefes'in mutluluğuna gölge düştü!
Sen Anlat Karadeniz 47.bölüm 2.fragmanı: Nefes'in mutluluğuna gölge düştü!

ATV ekranlarında 3 Nisan Çarşamba tarihinde yayınlanan Sen Anlat Karadeniz 46.son bölümde; Ailesinin rızasını almadığı için vicdanı elvermeyen Nazar, tam da Murat'la hayatlarını birleştirmek üzereyken düğün günü gelinliğiyle birlikte kaçarak uzaklaşması herkeste şok etkisi meydana getirdi. Sen Anlat Karadeniz son bölümde; Nazar'ın terk etmesi ile yüreği paramparça olan Murat kendi canından bile vazgeçmeyi düşünürken, onun bu zor zamanında en büyük destek ise yine ailesinden geldi. Diğer taraftan hamilelik testi sonucu pozitif çıkan Nefes ise büyük bir heyecan içerisinde Tahir'e yeniden babalık duygusunu tadacağı müjdesini verirken ikili arasında eşi benzeri bulunmayan bir mutluluk yaşanıyor. Vedat, öz babası tarafından katledilmeden önce son kez Tahir ve Nefes'e hayatları boyunca unutamayacakları bir plan hazırlamasının ardından Sen Anlat Karadeniz 47.bölüm fragmanı bekleniyor. Tahir, açtığı zarfın içerisinde yer alan video kaydında Vedat'ın, ''Nefes'e de bir hatıra bıraktım, umarım bu hatırayı beğenirsiniz!'' şeklinde manidar sözlere yer vermesi üzerine hayatının şokunu yaşamasının akabinde Sen Anlat Karadeniz 47.bölüm fragmanı yayınlandı.

SEN ANLAT KARADENİZ 47.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Yapımcılığını Osman Sınav'ın üstlendiği ATV ekranlarının büyük bir ilgi ve beğeniyle takip edilen dizi projesi Sen Anlat Karadeniz 47.bölüm fragmanı yayınlandı…

 

 

 

SEN ANLAT KARADENİZ 47.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunu Ulaş Tuna Astepe (Tahir Kaleli), Öykü Gürman (Asiye Kaleli), İrem Helvacıoğlu (Nefes Zorlu), Mehmet Ali Nuroğlu (Vedat Sayar) ve Sinan Tuzcu (Mustafa Kaleli) gibi başarılı ve yetenekli isimlerin oluşturduğu Sen Anlat Karadeniz 47.bölümüyle 10 Nisan Çarşamba akşamı saat 20.00'de ATV ekranlarında yayınlanacak.

sen anlat karadeniz

SEN ANLAT KARADENİZ 46.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

SEN ANLAT KARADENİZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sen Anlat Karadeniz son bölümde; Murat, Nazar tarafından düğünde terk edilmiş olmanın şokundadır. İntiharı bile düşünen Murat'ı Tahir durdurur. Omuz omuza veren Kaleli erkekleri birbirlerine en büyük destektir. Fikret, Vedat'ın hataları temizlemeye kaldığı yerden devam ederken karşısına çıkan bilgi hem Nefes'i hem Tahir'i ilgilendirmektedir. Nefes ve Tahir'in aşkları sonunda meyvesini verir. Nefes hamiledir, ancak Vedat giderayak bir sürpriz yapmış ve Tahir'in eline yeni bir bomba bırakmıştır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR