Sen Anlat Karadeniz'den yeni gelişme! İrem Helvacıoğlu devam edecek mi?

ATV'de iki sezondur yayın hayatını sürdüren Sen Anlat Karadeniz isimli dizi projesinde Nefes rolünü üstlenen İrem Helvacıoğlu'nun ayrılacağına dair söylemler sosyal medyanın gündemine oturdu. Peki, dizinin yapımcısı tarafından yapılan resmi açıklama doğrultusunda İrem Helvacıoğlu, Sen Anlat Karadeniz'e veda mı edecek?

ABONE OL
GİRİŞ 08.04.2019 14:20 GÜNCELLEME 08.04.2019 14:21 MEDYA
Sen Anlat Karadeniz'den yeni gelişme! İrem Helvacıoğlu devam edecek mi?
Sen Anlat Karadeniz'den yeni gelişme! İrem Helvacıoğlu devam edecek mi?

ATV ekranlarında heyecan ve gerilim unsurlarının bir an bile eksik olmadığı Sen Anlat Karadeniz adlı dizi projesinde Nefes karakteriyle izleyici kitlesinin takdirini kazanan İrem Helvacıoğlu'na ilişkin birtakım söylemler sosyal mecrada çığ gibi büyümeye başladı. Çarşamba akşamlarının efsanesi haline gelen Sen Anlat Karadeniz'in başarılı kadın oyuncusu İrem Helvacıoğlu'nun kadrodan ayrılacağı iddiası sosyal medya platformunda sıklıkla konuşulmaya başlandı. 

 

 

Hercai projesinden beklenmeyen karar! Seyirci isyan bayrakları kaldırdı

Yakın bir zaman önce Sen Anlat Karadeniz dizisinde Vedat karakteriyle akıllarda kalıcı iz bir iz bırakan Mehmet Ali Nuroğlu'nun rol icabı yaşamını yitirerek diziye veda etmesi üzerine İrem Helvacıoğlu'nun da ayrılacağını duyan büyük bir hayal kırıklığına uğramıştı. Ancak dizinin yapımcısı tüm bu iddialara açıklık getirip son noktayı koyararak tutkunlarının yüreğine su serpen o açıklamayı gerçekleştirdi. Sen Anlat Karadeniz projesinin yapımcısı tarafından yapılan duyuru neticesinde İrem Helvacıoğlu'nun diziye veda edeceği haberlerinin hiçbir şekilde gerçeği yansıtmadığının özellikle altı çizildi. 

 

 

sen anlat karadeniz irem helvacıoğlu

YORUMLAR 1
  • masal 5 yıl önce Şikayet Et
    Allahim nolur irem diziden cikmasin nolur cok guzel oynuyo niye kiyacaksiniz neftah birbirlerine cok yakisiyorlar
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR