Bizim Hikaye 65.bölüm 2.fragmanı: Yeni hayat yeni sorunları getiriyor!

Bizim Hikaye 64.son bölümde; Murtaza tarafından rehin alınan Elibollar'ın imdadına geçmişten gelen davetsiz bir misafir olan Ferda yetişti. Bizim Hikaye son bölümde; Filiz ve Çiçek kadın dayanışması içerisine girip Barış ve Cemil'den öcünü almak için felekten bir gece çaldılar. Bizim Hikaye 65.bölüm fragmanı ekranda!

ABONE OL
GİRİŞ 11.04.2019 17:03 GÜNCELLEME 11.04.2019 17:04 MEDYA
Bizim Hikaye 65.bölüm 2.fragmanı: Yeni hayat yeni sorunları getiriyor!
Bizim Hikaye 65.bölüm 2.fragmanı: Yeni hayat yeni sorunları getiriyor!

Fox TV ekranlarında 3 Nisan Perşembe tarihinde yayınlanan Bizim Hikaye 64.son bölümde; Elibol ailesi başta olmak üzere Çiçek, Deniz, Tufan ve Cemil'in Murtaza tarafından yakalanması üzerine tüm çareler tükenmeye başlamışken bir anda akla hayale gelmeyen bir ismin dahil olmasıyla yüreklere su serpildi. Bizim Hikaye son bölümde; Murtaza intikamını almak üzere silahına sarıldığı gibi hepsini teker teker indirmeye hazırlanırken son anda Tufan'ın eski eşi Ferda'nın piyasaya çıkmasıyla olayların seyri değişmeye başladı. Hal böyle olunca Fikri, Cemil, Barış ve Deniz tarafından Murtaza belasından kurtulmak için Ferda kaçırılmayacak bir fırsat olarak görülmeye başlanırken bu noktada Tufan'ın eski eşini duygusal açıdan etkileme yöntemine başvurmasını istedi. Her ne kadar Çiçek ve Filiz, Tufan'ın böyle bir şey yapmasına şiddetle karşı çıkarken, Tufan ise onları dinlemeyip gözünü karartarak Ferda'nın kalbine hitap etmeye başlamasının ardından Bizim Hikaye 65.bölüm fragmanı bekleniyor. Filiz ve Çiçek ise kıskançlık krizine tutularak güçlerini birleştirip Barış ve Cemil'in hakkından gelebilmek için gece eğlencesine çıkmaları üzerine renkli ve hareketli anlar yaşamalarının akabinde Bizim Hikaye 65.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

BİZİM HİKAYE 65.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Senaryosunu Hatice Meryem ve Banu Kiremitçi Bozkurt'un kaleme aldığı, yapımını Med Yapım'ın üstlendiği ve yönetmen koltuğunda ise Serdar Gözelekli'nin oturduğu Bizim Hikaye 65.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

 

BİZİM HİKAYE 65.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunda; Hazal Kaya, Burak Deniz, Reha Özcan, Yağız Can Konyalı, Nejat Uygur, Zeynep Selimoğlu, Alp Akar ve Ömer Sevgi gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Bizim Hikaye 65.bölümüyle 11 Nisan Perşembe günü saat 20:00'da Fox TV ekranlarında izleyici kitlesini ağırlayacak.

BİZİM HİKAYE 64.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

BİZİM HİKAYE SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Bizim Hikaye son bölümde; Tüm Elibollar, bütün sevdikleriyle birlikte Murtaza’nın önünde ecel terleri dökerken, Tufan’ın eski karısı Ferda, Murtaza’nın çok değer verdiği karısı olarak çıkıp gelir. 

Herkes için yeni bir umut ışığı belirmiştir ve Tufan’a Ferda’yı ikna etmesi için baskı yaparlar. Fikri, Barış, Cemil ve Deniz, kestirmeden giderek Ferda’nın Tufan’a olan zaafını kullanmasını söylerken, Çiçek, Filiz ve Rahmet doğrudan durumu anlatıp yardım etmesini ister. 

Tufan kestirme yolu seçerek Ferda’nın aklını çelmeye çalışır ve işler bir anda çığırından çıkar. Sonunda şans yüzlerine gülüp Murtaza’dan tamamen kurtulduklarında da, bu durum kadınlarla erkeklerin arasında sorun yaratmaya devam edecektir.

bizim hikaye

Ferda’nın Tufan’ın peşini öyle kolay bırakmaya niyeti yoktur ve onun varlığı sadece Tufan için değil Çiçek için de tehlike çanları çalmasına neden olur. Öte yandan Filiz de Barış’ın yeni işinde kiminle birlikte çalışacağını öğrenmiş ve iyice sinir olmuştur.

Sonunda Filiz ve Çiçek erkeklere bir ders vermeye karar verirler, onların intikam planına Deniz’in de dahil olmasıyla işler iyice sarpa sarar. Tüm bunlar olurken Fikri de boş durmaz ve Elibolları bu kez zenginlikle sınanacakları yeni bir maceranın ortasına atar. Zararsız başlayan macerada kabak bu kez ailenin en küçüğünün başına patlayacaktır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR