Hercai seyircisi isyan yağmuruna tuttu! Kimse bunu beklemezken...

ATV'de çok kısa bir zaman önce yayın macerasına başlangıç yapmasıyla birlikte geniş ölçüde yankı uyandıran Hercai dizisine dair beklenmeyen karar alındı. Etkileyici senaryosu ve takdire şayan oyuncu kadrosuyla yeni sezondaki yerini alan Hercai projesinin yapımcısı 31 Mayıs tarihinde sezon finaline gireceğini açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 07.04.2019 11:26 GÜNCELLEME 07.04.2019 11:26 MEDYA
Hercai seyircisi isyan yağmuruna tuttu! Kimse bunu beklemezken...
Hercai seyircisi isyan yağmuruna tuttu! Kimse bunu beklemezken...

ATV'de 15 Mart 2019 tarihinde ekran serüvenine giriş yapan Hercai, ilk bölümünden itibaren izleyici kitlesini kendine çekmeyi başararak her geçen gün izlenme oranlarını giderek katlamaya devam ediyor. Karşısında birbirinden güçlü rakipleri sollayarak büyük bir sükse yakalayan Hercai, Mardin'in Midyat ilçesinde çekilen her bölümünde seyircisinin adrenalin düzeyini en uç noktaya taşımayı hız kesmeden sürdürüyor. Tüm bunların yanı sıra dizinin tutkunlarından gerek senaryosuyla gerekse oyuncu kadrosuyla tam not alan Hercai isimli dizi projesine ilişkin yapımcı tarafından beklenmeyen bir karar alındı.

 

 

Oyuncu kadrosunu Akın Akınözü, Ebru Şahin, Macit Sonkan, Oya Unustası, Serhat Tulumluer, İlay Erkök, Ayda Aksel, Gülçin Santırcıoğlu ve Tansu Taşanlar gibi isimlerin oluşturduğu, hafızalara kazınan sahnelerde imzasını taşıyan Hercai için erken sezon finaline gidilmesi karar alındı. Buna göre Yapımcılığını Banu Akdeniz’in üstlendiği ve yönetmen koltuğunda Cem Karcı’nın oturduğu Mia Yapım imzasıyla ATV ekranlarına taşınan Hercai 12.bölümüyle 31 Mayıs Cuma 2019 tarihinde sezon finali yapacağının bilgisine ulaşıldı. 

 

 

hercai ne zaman sezon finali yapacak

HERCAİ NE ZAMAN SEZON FİNALİ YAPACAK? HERCAİ SEZON FİNALİNE KAÇ GÜN KALDI...

YORUMLAR 4
  • Sonay 5 yıl önce Şikayet Et
    Ben Nisan ayını çıkaramaz demiştim ama Mayıs a da pek bir şey kalmadı.. Sabrederiz mecburen.
    Cevapla
  • Dervaz 5 yıl önce Şikayet Et
    Saçma sapan bir dizi
    Cevapla
  • bi nasihat 5 yıl önce Şikayet Et
    Aynen katılıyorum.Çok sapık sahneler var.Alışılagelmiş bir aşk hikayesi.Zaman ayırmaya değmez.Zamanızı boşa harcayıp izlemeyin.İnşallah bir an önce final olur...
    Cevapla
  • nil 5 yıl önce Şikayet Et
    #Baya güzel bir dizi ne yazık ki 1. bölümü izlemedim ama en yakın zamanda izleyeceğim.Bütün kadroya selam.Hepinizi çooooooook seviyorum.#
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR