Bizim Hikaye ne zaman final yapacak? Seyirci isyan bayraklarını kaldırdı!

Fox TV ekranlarında hem keyifli, eğlenceli ve trajikomik sahneleriyle seyircisini ağırlayan Bizim Hikaye adlı dizi projesi final yaparak yayın hayatını sonlandırma kararı aldı. Büyükten küçüğe izleyici kitlesine sahip, şaşırtıcı sürprizleriyle her defasında tüm dikkatleri üzerinde toplamayı başaran Bizim Hikaye ne zaman ve neden final yapacak?

ABONE OL
GİRİŞ 25.04.2019 11:16 GÜNCELLEME 25.04.2019 11:17 MEDYA
Bizim Hikaye ne zaman final yapacak? Seyirci isyan bayraklarını kaldırdı!
Bizim Hikaye ne zaman final yapacak? Seyirci isyan bayraklarını kaldırdı!

Fox TV ekranlarında Elibol ailesinin birbirinden renkli yaşantısını konu olarak işleyen ve alışılagelmişin dışında sahneleriyle ilgi odağı haline gelmeyi başaran Bizim Hikaye isimli yapımı final yaparak ekran serüvenini noktalama kararı aldı. Yediden yetmişe geniş ölçüde bir kitleye ulaşan ve üst üste yaşanan olaylarla izleyicinin merakını diri tutmayı başaran Bizim Hikaye'den final kararı gelmesi tutkunlarını hayal kırıklığına uğrattı. Peki, Fox TV ekranlarında yayınlandığı ilk günden itibaren hatrı sayılır ölçüde izlenme oranları elde eden Bizim Hikaye ne zaman ve neden final yapacak?

 

Kızım ne zaman ve neden final yapacak? Herkesi şaşkına çeviren gelişme!

İstanbullu Gelin ne zaman final yapacak? Vedaya adım adım yaklaşıldı!

 

BİZİM HİKAYE NE ZAMAN VE HANGİ TARİHTE FİNAL YAPACAK?

İlk defa 2017 tarihinin Eylül ayında ekran macerasına atılan Bizim Hikaye adlı dizi projesi, o günden itibaren gerek olay örgüsü gerekse oyuncu kadrosuyla büyük bir çıkış yakalayıp reyting oranlarını her geçen hafta katlayarak artırmaya başlamıştı. Ancak uzun bir zaman boyunca başarısından asla ödün vermeyen Bizim Hikaye, son zamanlarda diğer güçlü rakiplerin de yayın serüvenindeki yerini almasıyla da birlikte izlenme oranlarında git gide düşüş yaşamaya başladı. İzlenme oranlarında eskisi gibi hedefledikleri sükseye ulaşamayan Bizim Hikaye yayın hayatını sonlandırma kararı aldı. Bu doğrultuda yönetmenliğini Koray Kerimoğlu'nun üstlendiği MED Yapım imzasıyla Fox TV ekranlarına taşınan Bizim Hikaye 30 Mayıs 2019 tarihinde final bölümüyle izleyici kitlesine veda edecek.

bizim hikaye ne zaman final yapacak

YORUMLAR 1
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Yapmayın be, çok güzel diziydi. :(
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR