TV8 - Kızım ne zaman final yapacak? Yeni sezonda devam etmeyecek mi?

TV8 ekranlarında uzun yıllar sonra birbirine kavuşan baba-kızın derin iz bırakan ilişkisinin en güçlü şekilde yansıtıldığı Kızım dizi projesi final yaparak yayın hayatını noktalayacak. Karşılarına çıkan bin bir güçlüğe rağmen dimdik durmayı başaran Öykü ve Demir'in yaşamının anlatıldığı Kızım ne zaman ve neden final yapacak?

ABONE OL
GİRİŞ 26.04.2019 12:33 GÜNCELLEME 26.04.2019 12:33 MEDYA
TV8 - Kızım ne zaman final yapacak? Yeni sezonda devam etmeyecek mi?
TV8 - Kızım ne zaman final yapacak? Yeni sezonda devam etmeyecek mi?

Tedavisi mümkün olmayan ölümcül bir hastalığa yakalanan Öykü'nün hayata sımsıkı tutunma mücadelesinin konu olarak işlendiği Kızım adlı dizi projesi için final kararı çıkarılarak ekran macerası noktalanacak. Teyzesinin onu terk edip bir başına bırakması üzerine soluğu bu zamana dek hiç bilmediği babasının yanında alarak, zamanla aralarında eşi benzeri olmayan bir bağ oluşmasını TV8 ekranlarına taşıyan Kızım yapımının final yapacak olması hemen herkesi şaşkına çevirdi. Peki, yürek burkan sahneleriyle seyircisine unutulmaz anlar yaşatan Kızım ne zaman ve neden final yapacak?

 

 

Bizim Hikaye ne zaman ve neden final yapacak? Kimse bunu beklemiyordu!

Star TV İstanbullu Gelin ne zaman final yapacak? Sayılı günler kaldı...

 

 

KIZIM NE ZAMAN VE NEDEN FİNAL YAPACAK?

İlk kez 2018 yılının Eylül ayında ekran serüvenine atılan Kızım isimli dizi projesi, duygu yüklü ve kimi zaman gözyaşlarına boğan sahneleriyle seyircisinin ilgisini canlı tutarak etkisi altında bırakmayı başarmıştı. Hatta zaman geçtikçe olay örgüsünün bambaşka noktalara evrilmesi ve heyecan ve merak düzeyini en uç noktaya gelmesiyle izleyici kitlesinin başından bir an olsun ayrılmadığı bölümlerde imzasını taşımaya başladı. Fakat her ne kadar Kızım yapımının müptelası haline gelen önemli ölçüde bir kitle oluşsa da, hiç beklenmedik bir şekilde final kararının gündeme taşınması şok etkisi meydana getirdi. Alınan karar neticesinde yönetmenliğini Mustafa Şevki Doğan’ın üstlendiği, baş rollerini ise Buğra Gülsoy, Leyla Lydia Tuğutlu ve Beren Gökyıldız’ın paylaştığı Kızım dizisinin Mayıs ayının sonunda final yaparak ekranlara veda edeceğinin bilgisine ulaşıldı.

kızım ne zaman final yapacak

YORUMLAR 5
  • F.Emel 4 yıl önce Şikayet Et
    Dizi çok güzel ama, artık final yapma zamanı geldiğini kabul etmeliyiz. Özellikle Beren Gökyıldız'ın dinlenmeye, eğlenmeye, gezmeye ihtiyacı var. Neticede küçük bir çocuk o da. Ama, aynı süper kadroyu başka projelerde görmeyi umuyorum.
    Cevapla
  • Banu 4 yıl önce Şikayet Et
    Kızım dizisi bitmesin final olmasın çok güzel bir dizi cuma akşamları soluk soluğa izlediğimiz bir dizi idi
    Cevapla
  • ayşe medine nur 4 yıl önce Şikayet Et
    ya kızım final yapmayın çok güzelllll ne olur yapmayın kızım mı final yapamayın ne olur abi amca abal neyse ne olur yapamyın çooookkkk amaaaa çook güzel
    Cevapla
  • ECE 4 yıl önce Şikayet Et
    diziyi durdurun daha iyi o diziyi kimse izlemeyecek
    Cevapla
  • Ayse 4 yıl önce Şikayet Et
    Yaaa kızım final olmasın yaaa
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR