Bir Zamanlar Çukurova 33.bölüm fragmanı: Kurduğu kumpasın kurbanı oluyor!

Bir Zamanlar Çukurova 32.son bölümde; Seher, bu kez dört ayağının üzerine düşüp dibine kadar gelen şansı en iyi şekilde değerlendirerek Demir'e karşı elinde artık güçlü bir silah vardır. Bir Zamanlar Çukurova son bölümde; Etekleri tutuşmaya başlayan Demir, düştüğü hain tuzaktan ötürü evliliğine en ufak bir zarar gelmemesi için Hünkar'la çıkış yolu bulmaya çalışarak akla karayı seçti. Bir Zamanlar Çukurova 33.bölüm fragmanı çıktı.

ABONE OL
GİRİŞ 16.05.2019 23:20 GÜNCELLEME 16.05.2019 23:20 MEDYA
Bir Zamanlar Çukurova 33.bölüm fragmanı: Kurduğu kumpasın kurbanı oluyor!
Bir Zamanlar Çukurova 33.bölüm fragmanı: Kurduğu kumpasın kurbanı oluyor!

ATV ekranlarında 9 Mayıs Perşembe tarihinde yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova 32.son bölümde; Gözü yükseklerde olan Seher, sarhoşluğun verdiği etkiyle ayakta bile durmayı mecali olmayan ve kontrolünü kaybeden Demir'in en zayıf anından yararlanarak hayatı boyunca unutamayacağı bir kumpasa en vurucu haliyle düşürmeyi başardı. Bir Zamanlar Çukurova son bölümde; Sabah uyandığında geceki halinden eser kalmayan Demir, Seher'in hazırladığı akla hayale gelmeyecek oyunun tam ortasında kendini bulmasıyla dehşete kapılarak ateş püskürse de artık her şey için çok geçtir. Seher ise tuzağına hız kesmeden sürdürüp sözde mağdur olduğunu ve geri dönüşü olmayan o hatanın sorumlusunu Demir olarak lanse ederek kendini temize çekmeye çalıştı. Yaşanan bu olaylara bir türlü akıl sır erdiremeyen Demir ise işin içinde bir iş olduğunun farkına vararak ısrarla Züleyha'yı her şeyden çok sevdiğini ve onu hiçbir şekilde aldatmadığının özellikle altını çizmesinin ardından Bir Zamanlar Çukurova 33.bölüm fragmanı bekleniyor. Büyük bir krizin göbeğinde olan Hünkar ise olayların çığ gibi büyümesinin ve Züleyha'nın acı gerçekleri öğrenmesinin önüne geçmek adına Demir'le beraber çözüm geliştirmeye çalışmalarının akabinde Bir Zamanlar Çukurova 33.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 138.bölüm fragmanı? İki yeni isim daha ayrıldı!

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 33.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

ATV ekranlarının olmazsa olmaz yapımlarından biri haline gelen Bir Zamanlar Çukurova 33.bölüm fragmanı şu an için henüz yayınlanmadı...

 

 

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 33.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerini Murat Ünalmış, Vahide Perçin, Uğur Güneş ve Hilal Altınbilek gibi isimlerin paylaştığı Bir Zamanlar Çukurova dizisi 33.bölümü ile 16 Mayıs Perşembe akşamı ATV ekranlarında olacak. 

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Bir Zamanlar Çukurova son bölümde; Çukurova'da Yılmaz ve Demir arasında sular durulmaya başlamışken Konak'ta herkes ve her şey birbirine girmiştir.

Sabah yatağında Seher'i bulan Demir, bu şoku atlamadan bir de görüldüklerini fark eder. Asla aralarında bir şey geçmediğini söylese de, geceyi hatırlamıyor olması Demir'i zorlamaktadır. Üstelik Ercüment de zehirli bir sarmaşık gibi Konak'taki herkesi kendisine bulaştırmanın bir yolunu aramaktadır.

Züleyha, Gülten'e kendini affettirmenin yolunu ararken, Seher de Saniye'nin hala bir planı olduğuna herkesi inandırmaya çalışır. Hünkar, bağ evinde olanları öğrenince, ne yapacağını bilemez. Olan biten bir tek Seher'i mutlu ediyor görünmektedir. Ercüment, hem Gülten'e hem Seher'e yakınlaşmaya çalışır. En sonunda amacına ulaşır da!

Muhtarın oğlunun düğünü, Hünkar ve Fekeli'yi tüm Çukurova'nın önünde yan yana getirir. Demir yaşananlardan deliye dönmüşken bir de annesini Fekeli ile yan yana görünce şok geçirir. Ercüment'in hain planları ise ortaya çıkmak üzeredir. Tüm bu olan biten içinde aşk Gülten'in kapısını çalacaktır ama hayat önce başına bir bela yollamak üzeredir.