Avlu 42.bölüm 2.fragmanı: Olaylar tahmin edemeyecekleri raddeye geliyor!

Avlu 41.son bölümde; Hem Azra'nın hem Kudret'in fişini çekerek ortadan tamamen kaldırmak isteyen Zerrin'in hazırladığı kumpas Özlem sayesinde etkisiz hale getirilmesiyle yeni bir cinayet vakasının önüne geçildi. Avlu son bölümde; Zerrin'in işlediği büyük suçun ispatına sahip olan Özlem ise kendisinden beklenmeyen bir hamlede bulunarak annesiyle ilgili kaydını alması karşılığında elindeki kozdan vazgeçti. Avlu 42.bölüm fragmanı çıktı.

ABONE OL
GİRİŞ 16.05.2019 23:26 GÜNCELLEME 16.05.2019 23:26 MEDYA
Avlu 42.bölüm 2.fragmanı: Olaylar tahmin edemeyecekleri raddeye geliyor!
Avlu 42.bölüm 2.fragmanı: Olaylar tahmin edemeyecekleri raddeye geliyor!

Star TV ekranlarında 9 Mayıs Perşembe tarihinde yayınlanan Avlu 41.son bölümde; Gerek Azra'nın gerekse Kudret'in aynı anda canını almak isteyen Zerrin'in onları kilitli bıraktığı depoyu ateşe verdiğine kayıt odasında şahit olan Özlem sayesinde son anda kırmızı alarm verilerek büyük facianın önüne geçildi. Avlu son bölümde; Kor alevler deponun her noktasını hızlı bir şekilde kaplarken ölümle burun buruna gelen Azra ve Kudret ise Hüseyin ve koğuştaki diğer gardiyan tarafından kıl payı kurtularak acımasız cinayetin kurbanı olmaktan sıyrılmayı başardılar. Her geçen gün kara listeye aldığı bir yeni ismin hayatına son veren Zerrin'in bu kez planları suya düşerken, Özlem de onun Azra ve Kudret'in canına kast ettiği görüntülerin elinde olduğunu yüzüne vurarak aba altından sopa göstermesinin ardından Avlu 42.bölüm fragmanı bekleniyor. Azra'nın başına gelen korkunç hadiseye tanıklık eden Deniz'in adeta canından can koparken, olaya sebebiyet veren kişi olan Zerrin'den zehir zemberek sözler eşliğinde hesap sormasının akabinde Avlu 42.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Zerrin'le ilgili elindeki kozu kendi lehine fırsata dönüştürme kararı alan Özlem'in annesine dair kaydı vermesi karşılığında onun cinayet planı kaydından vazgeçmesinin sahne olduğu diziye dair gelişmeler...

 

 

AVLU 42.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Star TV ekranlarında sürükleyici ve etkileyici bölümlerde imzasını taşıyan Avlu 42.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

 

AVLU 42.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunu Demet Evgar, Ceren Moray, Nursel Köse ve Kenan Ece gibi gibi başarılı oyuncuların oluşturduğu Avlu 42.bölümü ile 15 Mayıs Perşembe günü Star TV ekranlarında olacak. 

AVLU SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Avlu son bölümde; Azra, büyümekte olan yangının orta yerindedir. Özlem ile yürütülen Zerrin’i çökertme planı işe yarayacak mıdır? Kendine geldiği takdirde ağzından altın değerinde sözler dökülecek olan Oktay’ı bekleyen korkunç bir sürpriz vardır. Zerrin, onu başarıya götüreceğine inandığı ittifaktan beklediğini alabilecek mi?

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR