İstanbullu Gelin 85.bölüm 2.fragmanı: Herkesin yüreğini ağzına getiriyor!

İstanbullu Gelin 84.son bölümde; Doğabilecek çok daha büyük felaketlerin önüne geçmek, ailenin mutluluğu ve huzuruna gölge düşürmemek isteyen Esma'nın evden ayrılması Boranlar için yıkıcı sonuçlara neden oldu. İstanbullu Gelin son bölümde; Faruk'un bir baba sıcaklığında kol kenet germesiyle tarifi yüreğini mümkün olmayan duygular kaplayan Garip, uzandığı yatakta hayaller eşliğinde hayata gözlerini yumdu. İstanbullu Gelin 85.bölüm fragmanı çıktı.

ABONE OL
GİRİŞ 17.05.2019 23:07 GÜNCELLEME 17.05.2019 23:07 MEDYA
İstanbullu Gelin 85.bölüm 2.fragmanı: Herkesin yüreğini ağzına getiriyor!
İstanbullu Gelin 85.bölüm 2.fragmanı: Herkesin yüreğini ağzına getiriyor!

Star TV ekranlarında 10 Mayıs Cuma tarihinde yayınlanan İstanbullu Gelin 84.son bölümde; Son dönemlerde akıl almaz olaylardan ötürü yaşadığı vicdan azabından kurtulmak, beynini kemiren sorunlardan uzaklaşıp rahatlığa erişmek ve ailesinin ağzının tadını hiçbir şekilde bozmak istemeyen Esma'nın ansızın evden ayrılmasıyla Boranlar zorlu bir imtihandan geçti. İstanbullu Gelin son bölümde; Esma'nın hiç beklenmedik bir anda, her şeyin en başında bu yöndeki kararını açıklama gereği bile duymadan bıraktığı veda mektubuyla birdenbire evi terk edip huzur evine yerleşmesi Boranlar'ı alt üst etse de yılmadan usanmadan anneleri tekrardan geri getirebilmek için akla karayı seçtiler. Sevdiği kadın tarafından bir başına bırakılarak yalnızlığa terk edilen Garip'in uzun yıllardır Esma'yla hayalini kurduğu tüm güzelliklerin ellerinden kayıp gitmesi üzerine hayatının en zor günlerini yaşamasının ardından İstanbullu Gelin 85.bölüm fragmanı bekleniyor. Çocuk sahibi olamayacağı için kendini kötü hisseden Güneş ile kendisine moral ve motivasyon aşılayarak en büyük destekçisi olarak yanında olan Dilara arasında güçlü bağlar oluşurken, Faruk ise ilk defa bu kadar samimiyeti ve içtenliğiyle karşıladığı Garip'i duygu yüklü sözlerde bulunarak kucak açmasının akabinde İstanbullu Gelin 85.bölüm fragmanı yayınlandı mı? 

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 138.bölüm fragmanı? İki yeni isim daha ayrıldı!

İSTANBULLU GELİN 85.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

 

 

İstanbullu Gelin final bölümünde; soluğu odasında alan Garip'in, unutulmaz gençlik anıları ve Esma'yla beraber kurduğu eşi benzeri olmayan hayalleri gözünde canlandırarak uzandığı yatakta hayata gözlerini yumdu. 

Star TV ekranlarında üç sezondur ekran serüvenini hız kesmeden sürdüren İstanbullu Gelin 84.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

İSTANBULLU GELİN 85.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Baş rollerini Özcan Deniz, Aslı Enver ve İpek Bilgin gibi sevilen oyuncuların üstlendiği İstanbullu Gelin 85.bölümüyle 17 Mayıs Cuma günü saat 20.00'de Star TV ekranlarında izleyici kitlesinin karşısına geçecek.

İSTANBULLU GELİN SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

İstanbullu Gelin son bölümde; Esma’nın kararı ailede büyük şaşkınlık yaratırken, Garip’in bu karara tepkisi Esma için beklenmedik olur. Boranlar, Esma’yı konağa geri döndürmek için Senem’i harekete geçirirler. Adem, Güneş’i kaybetmemek adına hayati kararlar almaktadır. Dilara’nın da Güneş’e adım atmasıyla artık dengeler değişir. Herkesin bir arada olduğu “Anneler Günü” tüm Boranlar için unutulmaz bir gün olacaktır…