Kızım 32.bölüm fragmanı: Havada aşk kokusu var! En romantik sahneler...

Kızım 31.son bölümde; Demir'in yaşamına son vermek üzere kafasına silah doğrultan Reşat, kendisine gelen telefonla son anda kurşunu havaya sıkarak onu ortadan kaldırmaktan vazgeçti. Reşat, Demir'in tüm yakınlarına onun bir kazada yanarak öldüğü yalanını ortaya atarken, kendisi için sahte cenaze töreni düzenlenen Demir ise başına gelen bu felaketten bir kurtuluş yolu aramaktadır. Kızım 32.bölüm fragmanı çıktı.

ABONE OL
GİRİŞ 17.05.2019 23:08 GÜNCELLEME 17.05.2019 23:08 MEDYA
Kızım 32.bölüm fragmanı: Havada aşk kokusu var! En romantik sahneler...
Kızım 32.bölüm fragmanı: Havada aşk kokusu var! En romantik sahneler...

TV8 ekranlarında 10 Mayıs Cuma tarihinde yayınlanan Kızım 31.son bölümde; Başına büyük bela açan Demir'in işini bitirmek isteyen Reşat, elindeki silahıyla canını almaya ramak kala Arif'in kendisini arayıp engel olması sayesinde onun hayatını noktalamaktan vazgeçti. Kızım son bölümde; Her ne kadar Demir cinayete kurban gitmemiş olsa da her geçen dakika felaketler önüne geçilemez şekilde çığ gibi büyümeye başladı; Reşat'ın Demir'i rehin alarak tüm sevdiklerine onun bir kaza sonucunda yanarak hayatını kaybettiği süsü vermesi bardağı taşıran son damla oldu. Reşat'ın, ''Sen aslında ölüsün, bugün cenazen kalkıyor! şeklinde sarf ettiği sözlerle beraber beyninden vurulmuşa dönen Demir onun elinden kurtularak yakınlarının yaşadığı görmesi için çırpınırken önüne aşılamayacak bir engel koyulmasının ardından Kızım 32.bölüm fragmanı bekleniyor. Reşat, onun esaretten çıkması halinde sevdiklerinin her birinin öldürüleceğine yönelik ağır tehditler savururken, Demir ise bu kez hem kendinin hem yakınlarının başına yeni bir açmadan kazasız belasız şekilde kurtuluş planı yapmasının akabinde Kızım 32.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Demir'in hayatta olduğunu öğrenen tek isim olan Cemal derin bir nefes alırken, Reşat'ı alt edebilmek adına tıpkı eski günlerdeki gibi Demir'le beraber harekete geçerek güçlerini birleştirmesinin sahne olduğu diziye dair en son gelişmeler...

 

 

KIZIM 32.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Kızım son bölümün arkasından gelecek hafta TV8 ekranına gelecek bölüme dair en son gelişmeleri, ayrıntıları ve ipuçlarını öğrenmek adına araştırmalara derinlik kazandırıldı. Yönetmen koltuğunda Gökçen Usta'nın oturduğu, yapımcılığında Fatih Aksoy'un bulunduğu; senaryosunu da Irmak Bahçeci, Banu Kiremitçi Bozkurt'un üstlendiği, Med Yapım farkıyla TV8'de seyircisini ağırlayan Kızım 32.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

KIZIM 32.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunda Beren Gökyıldız (Öykü Tekin), Leyla Lydia Tuğutlu (Candan Hoşgör) ve Buğra Gülsoy (Demir Göktürk), Serhat Teoman (Cemal Eröz), Sinem Ünsal (Sevgi Günay), Tugay Mercan (Uğur Adıgüzel) ve Suna Selen (Müfide Adıgüzel), İhsan İlhan (Jilet) gibi isimlerin yer aldığı Kızım 32.bölümüyle 17 Mayıs Cuma tarihinde saat 20:00'da TV8 ekranlarında izleyici kitlesinin karşısına geçecek.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR