Fahriye Evcen'den Diriliş Osman hamlesi! Burak Özçivit dizide...

Önümüzdeki sezon TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan Diriliş Osman dizisinde başrol oynayacak olan Burak Özçivit'in oyuncu eşi Fahriye Evcen eşi için hiç bir projede yer almayacak.

ABONE OL
GİRİŞ 15.05.2019 09:54 GÜNCELLEME 15.05.2019 09:54 MEDYA
Fahriye Evcen'den Diriliş Osman hamlesi! Burak Özçivit dizide...
Fahriye Evcen'den Diriliş Osman hamlesi! Burak Özçivit dizide...

Diriliş Osman dizisinin kadrosunda yer alan ve Osmanlı Devleti'nin kurucusu Osman'ı oynayacak olan Burak Özçivit'in geçtiğimiz günlerde Karan'ı adında oğlu oldu. 2017 yılında kendisi gibi oyuncu olan Fahriye Evcen ile hayatını birleştiren Burak Özçivit  eşi fedakarlık yapacak

 

 

Çiftin ortak aldıkları kararla işlerini sıraya koyacakları öğrenilirken ilk hamle Fahriye Evcen'den geldi. Dünyaca ünlü bir kozmetik firması ile anlaşan Evcen bu gelişmeyi de sosyal medya hesabından duyurdu.

Yeni sezonda ekranlarda görülmeyecek oyuncu sırasını Burak Özçivit'e bırakarak oğluyla ilgilenecek. Burak Özçivit de Diriliş Ertuğrul'un bu sene final yapmasının ardından yeni sezonda Diriliş Osman'da Osman Gazi rolüne hayat verecek.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL NE ZAMAN FİNAL YAPACAK?

 

 

Diriliş Ertuğrul'un 29 Mayıs günü yayınlanacak 150. bölümüyle final yapacak. Tarihe göre, 1299 yılında Osman Gazi merkezi Söğüt olan Osman Beyliği'ni kuruyor. Söğüt'te Ertuğrul Gazi'nin, oğlu Osman Gazi tarafından yaptırılan bir türbesi bulunmaktadır. Bu sebepten ötürü Diriliş Ertuğrul dönemi sona erecek ve hemen ardından Diriliş Osman dönemi başlayacak.

YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • bahar oguz 4 yıl önce Şikayet Et
    fahriye buraka selamlar
    Cevapla
  • yüksel DEMİR 4 yıl önce Şikayet Et
    Tutmaz.
    Cevapla
  • Mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Ertuğrul Gazi'nin oğlu Osman henüz küçükken ölmesi çok saçma. Oyuncuların ihtirası uğruna tarihi tahrif ediyorlar. Ertuğrul Gazi'nin oğlu Osman i şeyh Edebali ile tanıştırmasi , onunla ilgili öğütleri vs. Bunlar asıl izlenecek sahnelerdi ancak bunları goremicez anlaşılan..
    Cevapla
  • vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Başrol için bula bula reklam yüzlerini buluyorlar
    Cevapla
  • gazi 4 yıl önce Şikayet Et
    sanki burak özçivit bu filmin adamı değil gibi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR