Kim Milyoner Olmak İster Arda Ayten kimdir, son soruyu doğru yanıtlayacak mı?

ATV'de 29 Haziran cumartesi tarihinde izleyici kitlesiyle buluşan Kim Milyoner Olmak İster isimli yarışma programına katılan Arda Ayten başarısıyla göz doldurdu. Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında etkileyici hayat hikayesiyle gerek stüdyodaki gerekse ekran başındaki seyircilere duygu dolu anlar yaşatan Arda Ayten 1 milyon lira değerindeki soruyu görmeye hak kazandı.

ABONE OL
GİRİŞ 16.07.2019 14:04 GÜNCELLEME 16.07.2019 14:04 MEDYA
Kim Milyoner Olmak İster Arda Ayten kimdir, son soruyu doğru yanıtlayacak mı?
Kim Milyoner Olmak İster Arda Ayten kimdir, son soruyu doğru yanıtlayacak mı?

ATV'de Murat Yıldırım'ın sunumuyla ekranlara taşınan Kim Milyoner Olmak İster adlı programın 29 Haziran Cumartesi tarihinde yayınlanan bölümünde yarışmaya katılım sağlayan Arda Ayten gerek bilgisi ve bakış açısıyla gerekse duygu yüklü hayat hikayesiyle unutulmaz anlar yaşattı. Henüz 19 yaşında olan ve lisans eğitimine ise Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi'nde devam eden Arda Ayten yarışmadan kazandığı parayla çok daha fazla kitap alıp okuyacağını paylaşmasıyla hemen herkesin takdirini ve beğenisini kazandı.

 

 

Yıldız Tilbe yeniden farkını konuşturdu! Yatırım sorusuna verdiği yanıt...

Fahriye Evcen & Burak Özçivit rekora doymuyor! Beğeni bombardımanı...

 

 

Kitaba karşı derin bir ilgisi olan ve bu nedenle harcamalarını ağırlıklı olarak kitap üzerine yaptığını ifade eden Arda Ayten, bu yıl içerisinde toplamda 100'ü aşkın kitap okuduğunu dile getirdi. Şimdiye kadar dört adet kitap yazdığını izleyicilerle paylaşan Arda Ayten'in ''Param olmadığı için senede sadece 150 kitap okuyabiliyorum'' şeklinde açıklamalarda bulunması seyircilerin gönlünü fethetti.

Yarışma boyunca bilgisini ve kültürünü konuşturarak başarılı bir performansa imza atan Tıp fakültesi öğrencisi Arda Ayten, anne ve babasının 4 yaşında iken boşandıklarını belirterek babasının şimdiye kadar kendisini asla arayıp sormadığını dile getirmesi yürekleri dağladı.

Arda Ayten, kendisine Murat Yıldırım'ın yönelttiği bütün soruyu doğru biçimde yanıt verip uzun bir zamanın ardından bir ilki yaşatarak 1 milyon değerindeki soruya kadar ulaştı. Ancak Kim Milyoner Olmak İster yarışma programının süresinin bitmesinden dolayı Arda Ayten 1 milyonluk son soruyu haftaya yayınlanacak yeni bölümde görecek.

kim milyoner olmak ister arda ayten

YORUMLAR 16 TÜMÜ
  • Salih14 4 yıl önce Şikayet Et
    Bence yarışma bir daha yayınlanmayacak eylüle kadar 1 ay geçti yeni yayın yok.
    Cevapla
  • Ahmed 4 yıl önce Şikayet Et
    Saçma bir yarışma programı, saçma sorular, saçma bir tiyatro, bilinçli olarak belirlenen ve programlanan sözde yarışmacılar.
    Cevapla
  • Alpaslan27 4 yıl önce Şikayet Et
    Bismillâhirrahmânirrahîm Yaratan rabbinin adıyla oku alak suresi-1
    Cevapla
  • Turan 4 yıl önce Şikayet Et
    Ehliyet de bu işin içinde olsun, sigara içene memurluk verilmesin, içenlerin hem devlette ve çalıştığı kuruma hem de kendine verdiği zararı yine bu millete yüklediği için her ay kendinden bin lira kesilmeli alınmalıdır,
    Cevapla
  • Burhan 4 yıl önce Şikayet Et
    Sen biseyler iciyorsun herhalde. Seni gidi seni.
    Cevapla
  • Burak 4 yıl önce Şikayet Et
    Hahahaha
    Cevapla
  • rizele 4 yıl önce Şikayet Et
    bak işine kardeşim şizofrenmısın..
    Cevapla
  • ÖzgüR 4 yıl önce Şikayet Et
    Yarışmanın süresi bitmeseydi hangi soru gelecekti. Süre bitti peki soru özelmi seçilecek. Yada bilgisayar mı seçiyor merak ettim.
    Cevapla
  • Cuguli 4 yıl önce Şikayet Et
    Yok kardeşim 1 milyonluk soru yok.Murat diyor zaten hiç kimse gelemicek ne gerek var hahahhahaha :)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR