Tuhaf bir çıkışa imza atan Yıldız Tilbe, duyanları hayrete sürükledi!

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya platformundan yanlışlıkla sahne ücretlerini yayınlayan sanatçı Yıldız Tilbe, Kıbrıs'ta bulunan otelde iki saate yakın sahne alarak dinleyenlere keyifli anlar yaşattı. Sahne hem slow parçalarını hem de hareketli parçalarını seslendiren Yıldız Tilbe'den kendisine yöneltilen ''Yatırım'' sorusuna verdiği yanıtla bir kez daha farkını konuşturdu.

ABONE OL
GİRİŞ 02.07.2019 00:03 GÜNCELLEME 02.07.2019 00:03 MEDYA
Tuhaf bir çıkışa imza atan Yıldız Tilbe, duyanları hayrete sürükledi!
Tuhaf bir çıkışa imza atan Yıldız Tilbe, duyanları hayrete sürükledi!

Renkli kişiliği ve birbirinden değişik söylemleriyle gündemden bir an bile düşmeyen ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, Kıbrıs'ta yer alan bir otelde rekor dereceye ulaşan sıcaklığa aldırış etmeyerek iki saate yakın sahne aldı. Yüksek sıcaklık nedeniyle zor şartlar altında şarkılarını seslendirmeye devam eden Yıldız Tilbe, sık sık peçete yardımıyla terini sildi. Sahneye geç çıktıktan sonra ilk etapta slow şarkılarıyla dinleyicilerin yüreğine dokunan Yıldız Tilbe, hareketli parçalarını oynayarak seslendirdi. 

Kim Milyoner Olmak İster'de büyük ödüllü açtıran Arda Ayten kimdir?

Fahriye Evcen & Burak Özçivit rekora doymuyor! Beğeni bombardımanı...

Geçtiğimiz günlerde aktif bir şekilde kullandığı sosyal mecra olan Instagram aracılığıyla sahne ücretlerini yanlışlıkla yayınlamasıyla gündeme bomba gibi düşen Yıldız Tilbe, konsere çıkmadan önce basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Konserine geç kalan Yıldız Tilbe, geceye başlamadan önce güzel dileklerde bulunmasının ardından “Her zamanki gibi işimizi yapıyoruz. Sahnem var diye denizi girip kendimi yormadım. Normalde yüzmeyi çok seviyorum” şeklinde ifadelere yer verdi.

Basın mensupları tarafından ''sahne ücretleri'' paylaşımıyla tüm dikkatleri üzerinde toplayan Yıldız Tilbe'ye konunun tekrardan kendisine hatırlatılıp ''Yatırımlarınızı nasıl değerlendiriyorsunuz?'' şeklinde bir soru yöneltildi. Kendine özgü ilginç açıklamalarıyla tanınan sanatçı Yıldız Tilbe ise bu sorunun üzerine sadece ''Yatırıyorum'' şeklinde yanıt vermesinin ardından kahkahalar havada uçuştu.

 

 

yıldız tilbe yatırım açıklaması