Elimi Bırakma 47.bölüm 2.fragmanı: 'Çünkü ona bütün gerçeği anlatacağım!'

Elimi Bırakma 46.son bölümde; Cenk'ten ayrı kaldığı süre zarfında geleceğiyle ilgili radikal kararlar alan Azra, her şeyi göze alıp İstanbul'a tekrardan döndü. Azra, Cenk'le olan evliliğini noktalamak ve kendine yeni bir yol çizmek hususunda emin adımlarla ilerlemektedir. Cenk - Azra arasında soğuk rüzgarların esmesinin sahne olduğu Elimi Bırakma son bölümün akabinde merakla beklenen Elimi Bırakma 47.bölüm fragmanı çıktı.

ABONE OL
GİRİŞ 28.09.2019 22:16 GÜNCELLEME 28.09.2019 22:16 MEDYA
Elimi Bırakma 47.bölüm 2.fragmanı: 'Çünkü ona bütün gerçeği anlatacağım!'
Elimi Bırakma 47.bölüm 2.fragmanı: 'Çünkü ona bütün gerçeği anlatacağım!'

Elimi Bırakma 46.son bölümde; Kendine bambaşka bir dünya kuran Azra, uzun bir aranın ardından artık hatırlamak bile istemediği eski hayatının kırıntılarını tamamen temizlemek için İstanbul'a tekrardan döndü. Azra, İstanbul'a döndüğü gibi Cenk'le evliliğini sonlandırmak adına gerekli boşanma işlemlerini halletmeye çalışsa da bu süreç sandığından da daha zor geçecektir. Cenk ise Azra'nın Barış ile olan yakınlığına bizzat şahit olup kıskançlık duygusuyla giderek hırçınlaşırken, Azra ise ona kağıt üstünde de olsa hala eşi olduğunu hatırlatan Cenk'e öfkesini kusmaktadır. Sumru ise Azra'nın dönüşüyle beraber etekleri tutuşurken işini şansa bırakmayıp her an onun ensesinde olmak için Barış'la beraber çalışmaya başladı. Serap, Feride Teyze'nin durumunun kötüye gitmemesi için Azra'yı karşısına alıp boşanmak üzere olduğu Cenk'le evliliğine devam etmesi ve konağa geri dönmesi için çağrıda bulundu. Peki, Azra'nın istemeyerek de olsa konağa geri dönmek ve Cenk'le karı-koca yaşantısını sürdürmek mecburiyetinde kaldığı Elimi Bırakma son bölümün yayınlanmasının ardından Elimi Bırakma 47.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

ELİMİ BIRAKMA 47.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

TRT 1 ekranlarında çok geniş ölçüde seyircinin pür dikkat kesilerek yakın takip altına aldığı kaliteli yapımlardan Elimi Bırakma 47.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

ELİMİ BIRAKMA 47.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunda Alina Boz, Alp Navruz, Seray Gözler, Dolunay Soysert gibi başarılı ve yetenekli oyuncuların yer aldığı Elimi Bırakma 47.bölümüyle 29 Eylül Pazar günü TRT 1 ekranlarında izleyici kitlesinin karşısına geçecek.

ELİMİ BIRAKMA 46.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

elimi bırakma

ELİMİ BIRAKMA SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Elimi Bırakma son bölümde; Azra İstanbul’a gelme kararı alır. Her şeyle yüzleşecek cesareti bulmuştur kendinde. Cenk’le boşanacak eskiye dair ne varsa arkasında bırakacaktır. Ama işler düşündüğü gibi gitmez. Vicdanıyla yeni hayatı arasında kalan Azra hangisini seçecektir? Cenk hem Azra’yı korumak hem de babaannesinin sağlığını gözetmek zorundadır. Azra’nın vereceği karar Cenk’i nasıl etkileyecektir? Kendine yeni bir hayat kuran Sumru başarısının keyfini sürmektedir. En korktuğu şeyin başına geleceğinden habersizdir henüz. Sumru da bir karar vermek zorundadır şimdi; Gidecek mi yoksa kalıp savaşacak mı?