Yasak Elma 51.bölüm fragmanı: Yeniden Şahika'nın oltasına takılıyorlar

Yasak Elma 50.son bölümde; Ender'in verdiği ihbar üzerine hapse girme tehlikesiyle karşı karşıya kalan Şahika ecel terleri dökmeye başladı. Ender ise öz oğlunu kendi elleriyle hapse attırmak istemediği için suskunluğunu korumak mecburiyetindedir. Şahika faktörü yüzünden Erim'in durumunun her geçen gün daha da kötüye gitmesinin ardından Yasak Elma 51.bölüm fragmanı geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 30.09.2019 16:17 GÜNCELLEME 30.09.2019 16:17 MEDYA
Yasak Elma 51.bölüm fragmanı: Yeniden Şahika'nın oltasına takılıyorlar
Yasak Elma 51.bölüm fragmanı: Yeniden Şahika'nın oltasına takılıyorlar

Yasak Elma 50.son bölümde; Ender'in, Şahika tarafından canına kastedildiği iddiasıyla beraber tekrardan ortaya çıkması herkeste soğuk duş etkisi meydana getirdi. Şahika, polis ekipleri tarafından hakkında Ender'i öldürme girişiminde bulunduğu suçlamasıyla ifade vermek üzere karakola götürüldü. Şahika, arkasında olduğu ve en başından beri adına çalıştığı gizemli kişi sayesinde dört ayağının üstüne düşüp hapse girmekten kurtulsa da yakasına yapışan büyük tehlikenin farkındadır. Şahika'nın kolay kolay deviremeyeceğini anlayan ve bunun için çok temkinli hareket etmesi gereken Ender ise öz oğlu Yiğit'in suçlu olduğunun gün yüzüne çıkıp hapis cezası almaması adına sessiz kaldı. Erim'in sağlığının çok kötü bir vaziyette olduğunu gören Ender, bir yandan onu tüm kötülüklerden koruyup kollamak için çabalarken diğer yandan Şahika'nın işin sonunda bocalayacağı ve kendi eliyle hata yapacağı günü bekleyerek düşmanını avlamak için pusuya yattı. Peki, televizyon ekranlarının en çok izlenen yapımlarından Yasak Elma son bölümün ardından sabırsızlık içerisinde beklenen Yasak Elma 51.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

YASAK ELMA 51.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Senaryosunu Zeynep Soyata ve Melis Civelek ikilisinin kaleme aldığı, yönetmenliğinde Neslihan Yeşilyurt’in bulunduğu ve yapımcılığında ise Fatih Aksoy’un yer aldığı MED Yapım farkıyla Fox TV ekranlarında her pazartesi akşamı seyircisinin karşısına çıkan Yasak Elma 51.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

YASAK ELMA 51.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Birbirinden başarılı ve yetenekli oyuncu kadrosunu; Talat Bulut, Şevval Sam, Eda Ece, Barış Kılıç, Şafak Pekdemir ve Barış Aytaç gibi oyuncu isimlerin üstlendiği Yasak Elma 51.bölümüyle 30 Eylül Pazartesi günü saat 20:00'da Fox TV ekranlarında seyircisini entrika dolu sahneleriyle ağırlayacak.

YASAK ELMA SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? 

Yasak Elma son bölümde; Ender’in Şahika’yı suçlamasıyla ev yangın yerine döner. Ender Erim’in sağlığı için, Yıldız’a yardım etmek zorunda olduğunu biliyordur. Yıldız ve Ender artık bir takım da olsalar, Şahika gibi bir güçle baş etmeleri zordur. Şahika’nın ise artık alt etmesi gereken iki düşmanı vardır. Bunun için elinden geleni ardına koymayacaktır.