Son dönemlerde oldukça rağbet edilen Hercai oyuncusu Akın Akınözü kimdir?

Hercai projesiyle beraber oyunculuk başarısında büyük ivme kaydeden Akın Akınözü hakkında genel bilgileri derledik. Sempatik kişiliği ve karizmatik duruşuyla kalpleri kazanan Hercai'nin göz bebeği Akın Akınözü kimdir? Seyircisi tarafından yoğun bir ilgi ve beğeni toplayan Akın Akınözü aslen nereli ve kaç yaşındadır?

ABONE OL
GİRİŞ 07.10.2019 09:55 GÜNCELLEME 07.10.2019 09:55 MEDYA
Son dönemlerde oldukça rağbet edilen Hercai oyuncusu Akın Akınözü kimdir?
Son dönemlerde oldukça rağbet edilen Hercai oyuncusu Akın Akınözü kimdir?

ATV ekranlarında 15 Mart'ta yayın hayatına merhaba diyen Hercai'yle önemli başarılara imza atan Akın Akınözü, 1 Ocak 1990 senesinde Ankara'da hayata gözlerini açtı. Oyunculuk kariyeri basamaklarını hızla tırmanan Akın Akınözü 2018 senesinde ilk defa Azrail adlı sinema projesinde kendini göstermiştir.

 

 

Hercai 14.bölüm 2.fragmanı: Reyyan hayatında önemli bir dönemeçten geçiyor!

Hercai'de üstlendiği Miran karakteriyle özdeşleşen Akın Akınözü, 2015 senesinde de ilk kez Muhteşem Yüzyıl adlı dizi projesinde kamera karşısına çıkmıştır. Eğitimini ise Los Angeles General Studies, UC Berkeley Applied Math bölümünde başarıyla bitiren Akın Akınözü Oğlak burcudur.

 

 

Oyuncu kadrosunda bulunduğu Payitaht Abdülhamid ve Aslan Ailem isimli dizi projeleriyle de başarısını ve yeteneğini sergileyen Akın Akınözü, 76 kilo ve 1.80 metre boya sahiptir.

Şu anki dönemde ATV ekranlarında kısa bir süreçte elde ettiği izlenme başarısını uzun vadede de sürdüren Hercai yapımında Miran rolünde yer almaktadır.

akın akınözü hercai

YORUMLAR 4
  • ceyda kaya 4 yıl önce Şikayet Et
    Zavalı mıran dızıye gırdıgınden belıdır aglıyor nolur aglama mıran bende aglıyorum
    Cevapla
  • bır dost 4 yıl önce Şikayet Et
    Iyıkı varsınız
    Cevapla
  • bir dost 4 yıl önce Şikayet Et
    Miran seni okadar seviyorum ki senin agladigin tum sahnelerde senden cok agliyor lutfen artik benim icin aglama
    Cevapla
  • aytac 4 yıl önce Şikayet Et
    Merhaba ben azeriyim kaske Miran yani Akin azeri olsaydi ve benim onunla evlenme sansim olsaydi miran seni omrumun sonuna kadar sevecegim
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR