Mucize Doktor'a dinamizm katmaya geliyor: Taşları yerinden oynatacak!

Fox TV ekranlarında elde ettiği başarısını her geçen gün katlayarak artıran Mucize Doktor projesinin oyuncu kadrosuna Serenay Aktaş eklendi. Çok geniş bir izleyici yelpazesine sahip perşembe akşamlarının olmazsa olmaz dizisi haline gelen Mucize Doktor'un yeni oyuncusu Serenay Aktaş kimdir?

ABONE OL
GİRİŞ 07.10.2019 09:50 GÜNCELLEME 07.10.2019 09:50 MEDYA
Mucize Doktor'a dinamizm katmaya geliyor: Taşları yerinden oynatacak!
Mucize Doktor'a dinamizm katmaya geliyor: Taşları yerinden oynatacak!

Fox TV ekranlarında 12 Eylül Perşembe tarihinde yayın maratonuna atılmasıyla beraber büyük bir çıkış yakalayan Mucize Doktor dizisi oyuncu kadrosuna yepyeni bir isim daha ekleyerek taze kan getirdi. Yayınlandığı ilk bölümle birlikte seyircisinin tüm dikkatlerini üzerinde toplamayı başaran Mucize Doktor projesinin oyuncu kadrosuna Serenay Aktaş'ın da dahil edildiğinin bilgisine ulaşıldı.

 

 

2019 O Ses Türkiye ne zaman & yayın tarihi! Hangi isimler jüri üyesi?

Survivor isimli yarışma programıyla adından söz ettiren ve pek çok hatrı sayılır dizi projesinde de boy gösteren Serenay Aktaş, Mucize Doktor'da Elif rolünü üstlenmeye hazırlanıyor. Elif karakteri asistan olarak hastaneye gelip Nazlı ve Ali doktorun aralarının bozuk olmasından yararlanarak Ali'nin yakın durmaya çalışacak.

 

 

Diğer taraftan Serenay Aktaş'ın canlandıracağı Elif karakteri Ferman'a gizliden gizliye hayranlık beslerken esas niyeti ise sonradan gün yüzüne çıkacak. 

MUCİZE DOKTOR'A KATILAN SERENAY AKTAŞ KİMDİR?

1 Ekim 1994 senesinde hayta gözlerini açmıştır. İlk defa 15 yaşında iken Zeytinburnuspor takımında futbol kariyerine atılan Serenay Aktaş, iki sezon geçtikten sonra Antalyaspor takımına transfer olmuştur.

Antalyaspor'da üç sezon boyunca oynayan Serenay Aktaş, 3.Lig'de bulunan Beşiktaş takımında oynamaya başlamıştır. Futbol alanında yakaladığı başarısının yanı sıra Kaçak Gelinler, Meryem, Muhteşem Yüzyıl, Acil Aşk Aranıyor, Kanıt ve Türk Malı isimli dizi projelerinde yer almıştır.

mucize doktor serenay aktaş

YORUMLAR 4
  • 57.Alay 4 yıl önce Şikayet Et
    Fox tv diye bir kanal benim televizyonumda yok.boyle bir kanal mi varmis.
    Cevapla
  • Adanalı 4 yıl önce Şikayet Et
    Serenay gelirse birdaha bakmam ben bu diziye. Eminim benim gibi düşenen çok kişi vardır.
    Cevapla
  • Lale 4 yıl önce Şikayet Et
    Reyhan biraz çiddi olsun emirle artık araları düzelsin cemrenin yalanları artık çıksın yeter yorulduk hep yalan
    Cevapla
  • Muho 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu diziden de bu kanaldan da bir şey olmaz.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR