Kim Milyoner Olmak İster'de yarışmacısı aldığı karara üzüldü! Ödül elden gitti

ATV ekranlarının hem eğlendiren hem de öğreten bilgi yarışması formatındaki programı Kim Milyoner Olmak İster'de yarışmacıya ilginç bir soru yöneltildi. Her hafta izleyici kitlesinin dikkat kesilerek takip ettiği Kim Milyoner Olmak İster'de bu hafta yarışan Mert Şenol'a sorulan 125 bin TL değerindeki sorunun yanıtı bir anda herkesin merak duyduğu ve sorgulamaya aldığı bir konu haline geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 11.01.2020 12:14 GÜNCELLEME 11.01.2020 12:14 MEDYA
Kim Milyoner Olmak İster'de yarışmacısı aldığı karara üzüldü! Ödül elden gitti
Kim Milyoner Olmak İster'de yarışmacısı aldığı karara üzüldü! Ödül elden gitti

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumu eşliğinde gerçekleşen Kim Milyoner Olmak İster yarışması her Cumartesi akşamı izleyicisine keyifli anlar yaşatmaya tüm hızıyla devam ediyor. Birbirinden farklı sorularıyla seyircisinin ekran başında pür dikkat kesildiği Kim Milyoner Olmak İster programında bu hafta yarışan Mert Şenol isimli yarışmacı, başarılı bir performans sergileyerek 125 bin TL değerindeki soruya kadar geldi. Kendisine yöneltilen soru üzerinde belirli bir süre düşündükten sonra doğru cevap için kararsız kalması nedeniyle yarışmadan son anda yarışmadan çekilme kararı aldı. Ancak Kim Milyoner Olmak İster'de izleyici kitlesinin bir hayli merak ettiği ve internet platformu üzerinden sorgulama yürüttüğü soruyu yöneltirken, Mert Şenol ise kazandığı para miktarını riske atmamak için soruya yanıt vermedi.

 

 

Sunucu Kenan İmirzalıoğlu "Çekilmesen ne derdin" diye sormasıyla beraber yarışmacı Yücel Şenol ise ‘’Kaktüs’’ olarak cevapladı ve vereceği sorunun yanıtının doğru olduğu görmesi sonucunda hayal kırıklığına uğradı.

İşte, Kim Milyoner Olmak İster'de 125 bin TL'lik o soru...

 

 

SORU: 1982'de David Grundman'ın eğlence amaçlı ateş ettiği yaklaşık sekiz metre uzunluğundaki hangi bitki devrilerek ölümüne neden olmuştur? 

ŞIKLAR: A: KAKTÜS B: PALMİYE C: MUZ AĞACI D: BAMBU

DOĞRU CEVAP: A: KAKTÜS

YORUMLAR 11 TÜMÜ
  • Tttt 4 yıl önce Şikayet Et
    Neyle eteş etmiş, kaktüsün kaç dalı varmış, yaprakları ne zaman dökülürmüş bu bilgilèrde önemli
    Cevapla
  • Turan 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu bir bilgi değildir ancak soru fizik kuralları gereği yorumlatan bir soru olarak sorulsaydı daha değerli olacaktı... bitkilerin dalı var budağı var, etli mi değil mi, sık ve aralarında canlı barındıramayacak sıklıkta iğneleri mi var, yoksa yere devrilirken gövdesini yukarıda tutacak dalları mı mevcut...
    Cevapla
  • Safa 4 yıl önce Şikayet Et
    Falanca yabancı bir ağaca ateş açmış bil bakalım bu ağaç hangisi ? Soru bu efendim bilemedin Kaktüs olacaktı bu ne bilgisi kime ne fayda sağlar . Yahu senin aklın yok mu? Bazı bilgiler lüzumsuzdur bazıları elzemdir. Elin gavurunun köpeğinin doğum tarihini kim neden metak etsin.
    Cevapla
  • Safa 4 yıl önce Şikayet Et
    Yarışma çok güzel lakin sorular çok yabancı. Filanca yabancı sinemacı müzisyen bilmem kim. Yahu kendi kültürümüze ve dünimize ait bilgiler hemen hiç sorulmuyor. İlk beş anaokulu sorusu bize ait gerisi boş bilgi vesselam. Bu yanlış düzelmeli.
    Cevapla
  • İzleme 4 yıl önce Şikayet Et
    Bilginin saçma sapanı mı olurmuş? Cahil cühela bilemeyince sorulara sataşmaya başlamış.
    Cevapla
  • Mete TÜRK 4 yıl önce Şikayet Et
    Genel kültür, Osmanlı ve Türk tarihi ile ilgili daha çok soru sorulmalı.
    Cevapla
  • dogan46_ 4 yıl önce Şikayet Et
    trt yi yarışmayı izleyın o zaman
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR