Kuzey Yıldızı 24.bölüm 2.fragmanı: Ağızları açık bırakan hamle! Böylesini beklemiyordu

Her hafta Karadeniz fırtınası estirmeye son sürat devam eden Kuzey Yıldızı 23.son bölümde hayalleri yerle bir olan Yıldız'ın içi kan ağlasa da hatasına asla göz yummayarak sevdiği adamı tek kalemde sildi. Kısa bir zaman içerisinde seyircisi tarafından ilgi odağı haline gelen Kuzey Yıldızı son bölümde; Kuzey işin ucunda her ne olursa olsun kendini affettirmeyi kafasına koymuştur. Kuzey Yıldızı 24.bölüm fragmanı çıktı.

ABONE OL
GİRİŞ 07.03.2020 09:30 GÜNCELLEME 07.03.2020 09:30 MEDYA
Kuzey Yıldızı 24.bölüm 2.fragmanı: Ağızları açık bırakan hamle! Böylesini beklemiyordu
Kuzey Yıldızı 24.bölüm 2.fragmanı: Ağızları açık bırakan hamle! Böylesini beklemiyordu

Ekran yolculuğuna merhaba dediği ilk günden beri geniş çapta izleyici kitlesinin sıkı takip altına aldığı Kuzey Yıldızı 23.son bölümde; Kuzey, Yıldız’ın kendisine olan inancını yeniden boşa çıkardığı için çetin geçecek bir ikna süreci kendisini beklemektedir. Kuzey Yıldızı son bölümde; Güvendiği dağlara karlar yağan Yıldız, büyük bir yıkıma uğrasa da sevgisini kalbini gömerek onu hayatından tamamen çıkarmak üzere radikal bir karar aldı. En başından itibaren her şeyi boşanabilmek adına yapmak mecburiyetinde kalan Kuzey, yaşananlara dair gerekli açıklamayı yapmış olsa da Yıldız’ın geri adım atmaya hiç niyetinin olmamasının ardından Kuzey Yıldızı 24.bölüm fragmanı bekleniyor. Sevdiği adamın niyeti her ne olursa olsun kendisini büyük bir yalanın mağduru olarak ilan eden Yıldız bundan böyle hiçbir zaman barışmamak için kararlılığını konuştururken, Kuzey ise gönlünü alıp ilişkilerine kaldıkları yerden devam edebilmek adına inadını hız kesmeden sürdürmesinin akabinde Kuzey Yıldızı 24.bölüm fragmanı yayınlandı.

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 24.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Yönetmenliğini Ersoy Güler’in üstlendiği Süreç Film imzasıyla her Cumartesi akşamı Show TV ekranlarında izleyici kitlesinin karşısına geçen Kuzey Yıldızı İlk Aşk 24.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 24.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK? 

Oyuncu kadrosunu; Aslıhan Güner, İsmail Demirci, Cezmi Baskın, Ferda Kaynar, Hüseyin Soysalan, Toygan Avanoğlu, Uğur Demirpehlivan, Aslıhan Kapanşahin, Berfin Nilsu Aktaş, Gizem Güneş, Yasemin Hadivent, Zeynep Kankonde, Özgün Karaman, Merve Şen ve Ecem Çalhan gibi başarılı isimlerin oluşturduğu Kuzey Yıldızı İlk Aşk 24.bölümüyle 7 Mart Cumartesi tarihinde saat 20:00'da Show TV ekranlarında saat 20:00'da yayınlanacak.

YORUMLAR 10 TÜMÜ
  • Emil 4 yıl önce Şikayet Et
    Yeni fragman çok daha heyecanlı bakalım neler gozlecek
    Cevapla
  • Emil 4 yıl önce Şikayet Et
    Bence Yıldız yolunu kendi çizdi
    Cevapla
  • Aslıhan Güner 4 yıl önce Şikayet Et
    Ayn
    Cevapla
  • izmitli 4 yıl önce Şikayet Et
    ne kadar saçma bi dizi ya bu böle
    Cevapla
  • mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    son bölüm çok saçma sapan olmuş
    Cevapla
  • Nhhgfftghvvn 4 yıl önce Şikayet Et
    Sen kendine bak
    Cevapla
  • Hyr 4 yıl önce Şikayet Et
    türk ve müslüman kültürünü baltalıyor bence.seyretmesi zevkli ama çocuklarınız bu filmi seyrederse kantarın topuzu kaçar.
    Cevapla
  • Kenan 4 yıl önce Şikayet Et
    Kuzey♥️ yıldız
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR