Sefirin Kızı 12.bölüm 2.fragmanı: Gözyaşları sel oldu! Herkes bu sahneye kilitlendi...

Pazartesi akşamlarının iddialı ve kaliteli yapımları arasında kendini gösteren Sefirin Kızı 11.son bölümde; Sancar, karşısına çıkan tüm engelleri tek tek aşıp gerçekleri kurcalama yoluna gitti. Çemberin giderek daralmaya başladığı Sefirin Kızı son bölümde; Fenalaşan Halise apar topar hastaneye sevk edilirken, neye uğradığını şaşıran ailesi büyük bir korku ve panik yaşadı. Sefirin Kızı 12.bölüm fragmanı yayına girdi.

ABONE OL
GİRİŞ 09.03.2020 23:22 GÜNCELLEME 09.03.2020 23:22 MEDYA
Sefirin Kızı 12.bölüm 2.fragmanı: Gözyaşları sel oldu! Herkes bu sahneye kilitlendi...
Sefirin Kızı 12.bölüm 2.fragmanı: Gözyaşları sel oldu! Herkes bu sahneye kilitlendi...

Yayın maratonuna hızlı bir başlangıç yapan ve yüksek izlenme rakamlarıyla rakiplerini geride bırakan Sefirin Kızı 11.son bölümde; Herkesi karşısına alarak bedeli ne olursa olsun tek başına harekete geçen Sancar, gerçeklere ulaşmadan yolundan asla geri dönmemeye niyetlidir. Sefirin Kızı son bölümde; Tam da kafasına koyduğu gibi gerçekleri öğrenmeye adım adım yaklaşan ve son hamlesiyle her şeyi ortaya çıkarmanın eşiğine gelirken, Nare ise korktuğu hiçbir şeyin başına gelmemesi için yana yakıla çözüm yolları aramaktadır. Diğer taraftan kötüleşen Halise'nin acilen hastaneye kaldırılması Efeoğlu ailesini büyük bir krizle yüzleşmesine sebebiyet verirken, Nare'nin ''Sancar gerçeklere çok yaklaştı! Akın'ı görmüş...'' şeklinde sarf ettiği sözlerinin yayına girecek olan yeni bölüme damgasını vurmasının ardından Sefirin Kızı 12.bölüm fragmanı bekleniyor. Akın'ın yeni girişimini aktif hale getirip Nare'nin etrafındaki herkese zarar vermek için kolları sıvarken, ''Sana bu dünyada ikimiz kalana kadar durmam dedim!'' diyerek kararlılığını ortaya koyup yeniden kendisini güç duruma düşürmesinin akabinde Sefirin Kızı 12.bölüm fragmanı yayınlandı.

SEFİRİN KIZI 12.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Yönetmenliğini Emre Kabakuşak’ın üstlendiği ve senaryosunu Ayşe Ferda Eryılmaz ve Sedef Nehir Erdem’in kaleme aldığı O3 Medya ve NGM imzasıyla Star TV ekranlarına her Pazartesi akşamı taşınan Sefirin Kızı 12.bölüm fragmanı seyircisinin karşısına geçti.

 

 

SEFİRİN KIZI 12.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunda; Engin Akyürek, Uraz Kaygılaroğlu, Neslihan Atagül Doğulu, Erdal Küçükkömürcü, Erhan Alpay, Esra Kızıldoğan Doğukan Polat, Cemre Öktem, Gonca Cilasun, Tülin Yazkan, Edip Tepeli, Hivda Zizan Alp, Özlem Çakar Yalçınkaya ve Beren Gençalp gibi birbirinden başarılı ve yetenekli isimlerin yer aldığı Sefirin Kızı 11.bölümüyle 9 Mart Pazartesi tarihinde saat 20:00'da Star TV ekranlarında sürprizlerle dolu yeni bölümüyle izleyici kitlesini ağırlamaya hazırlanıyor.

YORUMLAR 2
  • Yaren 4 yıl önce Şikayet Et
    Sefilin kızı
    Cevapla
  • Mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Tam sefirinn kızını merak etmiştik..
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR