Mustafa Sandal, Corona Virüsü mağduru mu oldu | Tüm gözler Karantina açıklamasına çevrildi...

Uzun yıllardır müzik sektöründe kendine önemli bir yer edinen Mustafa Sandal'ın Corona virüsü şüphesi nedeniyle evinde karantina altında olduğu iddiası gündemde konuşulmaya başlanmıştı. Mustafa Sandal, her geçen gün etki alanını giderek genişletmeye başlayan Corona virüsüne yakalandığı iddialarına son noktayı koyarak konuya sosyal platformdan açıklık getirdi.

ABONE OL
GİRİŞ 17.03.2020 23:05 GÜNCELLEME 17.03.2020 23:05 MEDYA
Mustafa Sandal, Corona Virüsü mağduru mu oldu | Tüm gözler Karantina açıklamasına çevrildi...
Mustafa Sandal, Corona Virüsü mağduru mu oldu | Tüm gözler Karantina açıklamasına çevrildi...

Gün geçtikçe yakalanan kişi sayısında hızlı bir artış kaydedilen ve kısa bir zaman içerisinde etkisini farklı ülkelerde de iyiden iyiye hissettirmeye başlayan Corona virüsü krizi çığ gibi büyümeye devam ediyor. Türk müzik dünyasının başarılı isimlerinden Mustafa Sandal'ın da davetli olarak katılım gösterdiği bir düğünün ardından Corona Virüsü şüphesinden ötürü evinde karantina altında olduğuna yönelik iddialar dolaşmaya başladı. 

Düğüne katılan kişiler arasında yabancıların da bulunduğu organizasyon sonrası ''Mustafa Sandal, Corona Virüsüne yakalandı mı?'' şeklinde sorgulamalar yürütülmeye başlanırken ünlü sanatçı hakkında ileri sürülen iddialara çok geçmeden yanıt vererek sevenlerini aydınlattı.  İlk defa Çin’in Hubei eyaletinde yer alan Wuhan kentinde görülmeye başlayan ve ölüm vakalarında önlenemez bir yükseliş meydana gelen Corona Virüsü salgını nedeniyle pek çok asılsız haber sosyal platformda gezinirken Mustafa Sandal da açıklama yaptı.

Sefirin Kızı 14.bölüm fragmanı: Gediz'den şaşkına uğratan sözler! Nare'yle evlenecek mi?

 

Kendisine dair ‘’evinde karantina altında’’ şeklindeki iddiaları kesin bir dille yalanlayıp gerçek dışı haberler yapıldığının altını çizerek, ''Ben de herkes gibi evdeyim. Çocukları uyuttum biraz önce. Çalışıyorum. Öyle bir şey yok'' ifadelerinde bulundu.

mustafa sanda

YORUMLAR 2
  • Aşağılayan 4 yıl önce Şikayet Et
    sen kimsin be!
    Cevapla
  • Reha 4 yıl önce Şikayet Et
    Olsa bile coronaya yakalandım mı diyecek ?sandal
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR