Sefirin Kızı 14.bölüm 2.fragmanı: Geri dönüşü olmayan bir yola giriyor! Kendini feda etti...

Nare’nin artık geri dönüşü olmayan bir yola girmesinin sahne olduğu Sefirin Kızı 13.son bölümde; Pişmanlık acısı dört bir tarafını sarıp sarmalayan Sancar’ın eli kolu bağlanmıştır. Sefirin Kızı son bölümde, Nare’yi oklarının hedefine yerleştiren Menekşe, büyük bir iftiraya maruz bırakırken gafil avlanıp kendisini kapının önünde buldu. Gediz'in şaşırtan açıklamalarda bulunduğu Sefirin Kızı 14.bölüm fragmanı çıktı.

ABONE OL
GİRİŞ 24.03.2020 08:52 GÜNCELLEME 24.03.2020 08:52 MEDYA
Sefirin Kızı 14.bölüm 2.fragmanı: Geri dönüşü olmayan bir yola giriyor! Kendini feda etti...
Sefirin Kızı 14.bölüm 2.fragmanı: Geri dönüşü olmayan bir yola giriyor! Kendini feda etti...

Sancar’ın hakikati geç de olsa bulmasının faturası kendisine pahalıya mal olduğu Sefirin Kızı 13.son bölümde; En derin gönül yaraları kabuk bağlayan Nare için uzun yıllar önceki hatasıyla yüzleşen Sancar’ı affetmek mümkün değildir. Sefirin Kızı son bölümde; Yaşadığı tarifi mümkün olmayan acıyla başını taşlara vuran Sancar, bir kez daha işin peşini bırakmayıp hiç vakit kaybetmeden Akın’ın izini sürmeye koyuldu. Önüne geçilemez hırsının kurbanı olan Menekşe, Nare’yi kendisine hedef olarak seçip Gediz ile beraber çekilen görüntülerini söz merasiminde gün yüzüne çıkarıp büyük bir iftiraya uğratmasının ardından Sefirin Kızı 14.bölüm fragmanı sabırsızlık içerisinde bekleniyor. Bu sefer aynı yanlışa sürüklenmeyip sevdiği kadının masumiyetinden emin olan Sancar’ın olayların sorumlusunun Menekşe olduğunu öğrenip gözünün yaşına bile bakmadan kapı dışarı etmesinin akabinde Sefirin Kızı 14.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

Mustafa Sandal'a Corona virüsü mü bulaştı? Karantina iddiasına açıklık getirdi!

SEFİRİN KIZI 14.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Yönetmenliğini Emre Kabakuşak’ın üstlendiği ve senaryosunu Ayşe Ferda Eryılmaz ve Sedef Nehir Erdem’in kaleme aldığı O3 Medya ve NGM imzasıyla Star TV ekranlarına her Pazartesi akşamı taşınan Sefirin Kızı 14.bölüm fragmanı seyircisinin karşısına geçti.

 

 

SEFİRİN KIZI 14.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunda; Engin Akyürek, Uraz Kaygılaroğlu, Neslihan Atagül Doğulu, Erdal Küçükkömürcü, Erhan Alpay, Esra Kızıldoğan Doğukan Polat, Cemre Öktem, Gonca Cilasun, Tülin Yazkan, Edip Tepeli, Hivda Zizan Alp, Özlem Çakar Yalçınkaya ve Beren Gençalp gibi birbirinden başarılı ve yetenekli isimlerin yer aldığı Sefirin Kızı 14.bölümüyle 23 Mart Pazartesi tarihinde saat 20:00'da Star TV ekranlarında sürprizlerle dolu yeni bölümüyle izleyici kitlesini ağırlamaya hazırlanıyor.