Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 161.bölüm fragmanı: Ters köşeye yatırılıyor! Gafil avlandı...

Birbirinden dişli rakiplerine rağmen her dönem reyting sıralamasını en üst seviyelerde kapatan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 160.son bölümde; Boran, onunla ölüme gitmeye razı olan dostlarının önünde kendini siper ederek yaşamını yitirdi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde büyük bir kayıp veren İlyas ve Behzat'ı bundan böyle dizginlemek mümkün değildir. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 161.bölüm fragmanı çıktı.

ABONE OL
GİRİŞ 25.03.2020 08:06 GÜNCELLEME 25.03.2020 08:06 MEDYA
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 161.bölüm fragmanı: Ters köşeye yatırılıyor! Gafil avlandı...
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 161.bölüm fragmanı: Ters köşeye yatırılıyor! Gafil avlandı...

Hızır'ın Boran’a dair verdiği kararı üzerine tam da yüreklere su serpilmişken acı haberin aniden duyulmasıyla beraber ortalık yangın yerine döndü. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde; Boran’ın son nefesini vererek hayata gözlerini yumması sonucunda üzüntüyü iliklerine kadar hisseden Çakırbeyliler önemli bir sınav verirken, her darbeden sonra biraz daha güçlenip daha büyük bir hırsla ayağa kalkmasını bildiler. Boran'ın, onun canına kıyanlardan evvel toprağa girmemesi ve Bicoların gizlendiği deliği er ya da geç bulabilmek adına gerekirse her taşın altına bakılması yönündeki talimatın Hızır Çakırbeyli tarafından verilmesinin ardından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 161.bölüm fragmanı bekleniyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 161.bölüm fragmanı yayına girdi mi? Çakırbeylileri oklarının hedefine yerleştiren Altan’ın ise en başta planladığını başararak masayı bölüp parçalaması ve yönetmek için de kolları sıvamasının ardından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 161.bölüm fragmanı yayına girdi mi? Hızır'ın Köksal'ın işini bitirip ortadan kaldırmasıyla birlikte Altan, patlamaya hazır bir bomba gibi ortalarda dolaşan Volkan'ın pimini çekip hedefine fırlatmasının sahne olduğu dizi hakkında en son gelişmeler…

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 161.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

ATV ekranlarında her Salı akşamı soluksuzca takip edilen dizi projesi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 161.bölüm fragmanı yayınlandı.

EDHO FİNALDE İLYAS İLE BEHZAT'A TUZAK KURULDU...

 

 

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 161.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Zengin oyuncu kadrosunu Oktay Kaynarca, Tarık Ünlüoğlu, Yunus Emre Yıldırımer ve Ozan Akbaba gibi birbirinden başarılı ve yetenekli isimlerin oluşturduğu Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 161.bölümü 24 Mart Salı akşamı saat 20.00'de ATV ekranlarında izleyici kitlesinin karşısına geçecek.

YORUMLAR 5
  • Murat çelebi 4 yıl önce Şikayet Et
    EDHO HEYECAN DOLU ancak ilyas ve behzat ölürse tadı kaçar umarım ölmezler tam gaz ali sürmelide dahil oldu dahada heyecan verici tek dizi Türkiyede sevgi ve saygılarımı sabırsızlıkla bekliyorum her haftayı..
    Cevapla
  • ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamlar dan kimsenin burnu kanamıyor. hiç bir çatışmadan yara almıyorlar. Polis olay yerine gelmiyor.vallahi bunlar devletten bile güçlüler. senaryoyu yazanlar. biraz akıllı başlı hikaye yazın.
    Cevapla
  • Yavuz 4 yıl önce Şikayet Et
    Kurtulamazsalar ne olacak, ülkece durup saygı duruşu mu yapacağız. Ney gerçek ney kurgu ayırmakta güçlük çekiyorsunuz artık herhalde, etrafa bakıldığında belli oluyor bu zaten, her yer sahte kabadayı ile doldu.
    Cevapla
  • Mehmet Kaya 4 yıl önce Şikayet Et
    İlyas Behzat ölürse filmin tadı kalmaz
    Cevapla
  • enexdian 4 yıl önce Şikayet Et
    hayatımız film olmuş bunlarında derdine bak.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR