Sefirin Kızı'nın kilit ismi Uraz Kaygılaroğlu'nun annesine benzerliği büyük ses getirdi!

Duygusal yönü ağır basan ve seyirciyi etkisi altında bırakan sahneleriyle son dönemlerin revaçta olan dizi projesi Sefirin Kızı'nda baş rol üstlenen Uraz Kaygılaroğlu annesi ile beraber çekildiği fotoğrafını paylaştı. Sosyal medya platformu aracılığıyla annesinin doğum gününü tebrik edip anlam yüklü sözlerde bulunan Sefirin Kızı oyuncusu Uraz Kaygılaroğlu, tıpatıp benzerliği ile adından söz ettirdi.

ABONE OL
GİRİŞ 17.04.2020 09:55 GÜNCELLEME 17.04.2020 09:55 MEDYA
Sefirin Kızı'nın kilit ismi Uraz Kaygılaroğlu'nun annesine benzerliği büyük ses getirdi!
Sefirin Kızı'nın kilit ismi Uraz Kaygılaroğlu'nun annesine benzerliği büyük ses getirdi!

Her bölümü farklı bir heyecana sahne olan ve yayın hayatına giriş yaptığı ilk günden itibaren yüksek izlenme oranlarıyla göze çarpan Sefirin Kızı dizisinin oyuncu kadrosundaki isim Uraz Kaygılaroğlu sevenlerini bir kez şaşırtmayı başardı. Televizyon ekranlarında her Perşembe akşamı  sürprizlerle dolu gelişmeleriyle tutkunlarına unutulmaz dakikalar yaşatan Sefirin Kızı'nda üstlendiği Gediz karakteriyle popülaritesini artıran Uraz Kaygılaroğlu, son zamanlarda gerçekleştirdiği sosyal medya paylaşımlarıyla tüm dikkatleri üzerine çekiyor. Başrol oyuncusu olarak yer aldığı dizideki göz dolduran performansıyla geniş bir kitlenin sempatisini ve takdirini kazanan Uraz Kaygılaroğlu, aktif olarak paylaşımlarda bulunduğu sosyal mecra üzerinden annesinin doğum günü için jest yaparak duygu dolu sözlerle kutladı.

Başarılı oyuncu, kişisel Instagram hesabı üzerinden annesi ile birlikte çekildiği fotoğrafın altına "Nasıl da biliyor akşam güneşi yerini... Doğum günün kutlu olsun anneciğim. Seni seviyorum (güneş kenafir gözlerini...)" şeklinde not düşmesinin ardından çok kısa bir süre içerisinde beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Öte yandan anne oğlun tıpratıp benzerliği de gözden kaçmayarak görenlerin şaşkına uğrattı.

uraz kaygılaroğlu ve annesi