Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 164.bölüm fragmanı | Rotayı değiştirdi: Başka yönden gidiyor!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde düşmanların hedefine giren Çakırbeyliler'in bulunduğu bölgeye saldırı operasyonu gerçekleştirilerek olayların fitili ateşlendi. Çakırbeyliler'e darbe indirerek aşamalı bir şekilde her biri tek tek ortadan kaldırılmak istenirken Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da hem Hurşit'in hem de Fahri'ye ateş edilmesi ortalığı birbirine kattı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz fragmanı ekranda.

ABONE OL
GİRİŞ 20.04.2020 11:09 GÜNCELLEME 20.04.2020 11:09 MEDYA
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 164.bölüm fragmanı | Rotayı değiştirdi: Başka yönden gidiyor!
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 164.bölüm fragmanı | Rotayı değiştirdi: Başka yönden gidiyor!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 163.son bölümde; Gücü & otoriteyi kaybetmemek, çevresindekilerin maddi/manevi zarar görmesini engellemek, daha fazla kayıp vermeden düşmanların hakkından gelebilmek için Çakırbeyliler'in hazırladığı plan tıkır tıkır işlerken hiç beklenmedik bir durum meydana geldi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde, Façalılar'ın evine düzenlenen silahlı saldırıda kurşunların hedefi olan Ömür, karnında taşıdığı bebeğini kaybedip büyük bir yıkıma uğrarken, babalık hayali kurarak bir an önce evladının doğması için can atan İlyas ise tarifi mümkün bir acıyla derinden sarsıldı. Haşmet ise kızının mutluluğunu ve heyecanını yerle bir etme girişiminde bulunan kişilerin hesabını keserek yaptıklarının bedelini ödetmek kollarını sıvarken, sınır tanımaz hale gelen düşmanlar Çakırbeyliler karşısında ateş çemberi kurup stratejik bir biçimde ölüm haritası oluşturmalarının ardından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 164.bölüm fragmanı iple çekiliyor. Menfaatlerine ulaşabilmek noktasında kurulan ortaklıkta bu kez ezber bozan bir kumpas devreye geçirilip Çakırbeyliler'i ters köşe yapmak için faaliyette bulunmaya başlamalarının akabinde Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 164.bölüm fragmanı seyircisini bomba gibi gelişmelerle ağırladı. 

 

 

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 164.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

ATV ekranlarında her Salı akşamı soluk soluğa yakın takip altına alınan dizi projesi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 164.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 164.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Zengin oyuncu kadrosunda Oktay Kaynarca, Yunus Emre Yıldırımer ve Ozan Akbaba gibi birbirinden başarılı ve yetenekli isimlerin yer aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 164.bölümü 21 Nisan Salı tarihinde saat 20:00'da ATV ekranlarında seyircisini nefes kesen sahneleriyle ağırlayacak.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Nasuh'u tuzağa çeken Çakırbeylilerin planı kusursuz işlerken Façalılara yapılan saldırı elde edilecek zafere gölge düşürür. Kardeşinin acı çığlıklarına tanık olan Haşmet'in, Ömür ve İlyas ikilisinin en büyük hayalini yok etmek isteyenlerden alacağı intikam hızlı ve acılı olacaktır. Çakırbeyliler, Ceylan'dan gelen bilgiler doğrultusunda bir strateji belirlemeye çalışırken, Feyyaz'ın yeni işbirlikçileri daha önce hiç görülmemiş bir taktikle saldırıya geçmeyi hedeflemektedir. Bunun için masayla ilgili araştırmalar yaparak bir şema oluşturmaya çalışırlar. Hızır'ın başında olduğu yapıda kimin hangi gücü temsil ettiğini ortaya çıkararak bir ölüm haritası çizecekler ve vakit kaybetmeden harekete geçeceklerdir. Oluşturdukları kara listenin başlarında yer alan bir ismin acı kaybı ise Kasaplar olarak anılan yeni düşmanın ilk zaferi olacaktır.

YORUMLAR 9 TÜMÜ
  • Mehmet Emin 3 yıl önce Şikayet Et
    Senaryoda bazen Ufak tefek mantik hatalari ,bazen de bazi sisirmeler,uzatmalar olsa da bence en iyi dizi ...
    Cevapla
  • Yusuf 3 yıl önce Şikayet Et
    Sistem doĝru... olyormuş işini nasil yurutyor görelim ben çok hemde çok sevindim işini göstersinler yaaaa
    Cevapla
  • Arif Ağa 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu hızırın oyunudur ancak kimin hain olduğunu bulmak için yapılan bir oyundur..o aile kolay kolay dağılmaz..
    Cevapla
  • Erkan 3 yıl önce Şikayet Et
    Aynen haklısın Hızır gene oyun oynuyor
    Cevapla
  • Ne Olacak Halimiz 3 yıl önce Şikayet Et
    hızır çavuşun oyunu olma ihtimali yüksek
    Cevapla
  • Enis Kanat 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu da bir planın parçası. Merak etmeyin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR