Sular bir türlü durulmuyor! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz oyuncusu: 'Daha az para götürebildi!'

Verilen uzun bir aranın ardından oyuncuların yeniden dizi setine dönüş yapmaya başlamaları üzerine Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın kilit ismi Oktay Kaynarca ile oyuncular sendikası arasında kriz yaşandı. Bir röportajında setlerin iptal edilmesi için bağıran kişileri eleştirilerinin hedefine oturtan Oktay Kaynarca, oyuncular sendikası tarafından kendisine tepki gösterilmesi üzerine 'Ne değişti?' diyerek yanıt verdi.

ABONE OL
GİRİŞ 26.06.2020 09:37 GÜNCELLEME 26.06.2020 09:37 MEDYA
Sular bir türlü durulmuyor! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz oyuncusu: 'Daha az para götürebildi!'
Sular bir türlü durulmuyor! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz oyuncusu: 'Daha az para götürebildi!'

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da toplamda altı sezondur Hızır Çakırbeyli rolünü üstlenerek her Salı akşamı seyircisini ekrana kilitleyen usta oyuncu Oktay Kaynarca ile başkanlığını Demet Akbağ’ın üstlendiği Oyuncular Sendikası arasında tartışmanın fitili ateşlendi. Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz oyuncusu Oktay Kaynarca vermiş olduğu röportajda Korona Virüsü salgını döneminde dizi setlerinin durdurulması için bağıran kişilere eleştiri oklarını saplamasının ardından oyuncular sendikası tarafından pek çok oyuncu ismin de imzaladığı bir bildiriyle sarf ettiği sözlere karşılık verilmişti.

Kuruluş Osman 26.bölüm fragmanı? Yeri göğü titretiyor! Türklüğün şanına yaraşır direniş

Oktay Kaynarca ''Setler dursun diye bağıranlar şimdi ne diyecek?'' şeklinde ifadelere yer vermesinin akabinde Oyuncular Sendikası hiç vakit kaybetmeden usta oyuncunun sözlerini hedef alıp, ''Salgından etkilenen tüm ülkelerde yapımlar 10-20 Mart tarihi arasında tamamen durmuştur. İstanbul’da bulaş katsayısı ‘16’iken devam eden set vardı. 1 Haziran’da tüm sektörde normalleşme planları uygulanmaya konulmuştur'' açıklamasını gerçekleştirerek tepkisini açıkça ortaya koydu.

 

 

Çukur'da yaprak dökümü yaşanıyor: Başroldeki ismi bundan sonra dizide göremeyeceksiniz!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizi projesinin Korona Virüsü salgınından ötürü erken sezon final yaptığını cümlelerine ekleyen Oktay Kaynarca ise Oyuncular Sendikası'nın kendisi hakkında yaptığı açıklamalara şu sözlerle isyan bayraklarını kaldırdı:

''O GÜNDEN BU GÜNE NE DEĞİŞTİ?''

''150'ye yakın kişi iki ay daha az para götürebildi. O günden bu güne ne değişti? ‘Normalleşme başladı diyeceksiniz’ evet ama verilere bakıldığında şimdiyle o dönem arasında çalışmayı engelleyecek ne gibi bir uçurum var? Keşke set emekçilerinin çalışmadıkları iki ayını da nasıl kapatacaklarına dair istatiksel bir çalışma yapsaydınız!''

YORUMLAR 21 TÜMÜ
  • Dogruya dogru 3 yıl önce Şikayet Et
    Cok kazananlar az kazananlara neden yardim yapmiyor.haftalik dizi başi 75 bin aliniyorsa o gariplere bir kac ay degil bir kac yil bakmaniz gerekir.
    Cevapla
  • Vuqar 3 yıl önce Şikayet Et
    Oktay Kaynarca filmin Kralidi!O olmasa EDHO.nun tadi tuzu olmaz!Bir zamanlar Kurtlar vadisinde oynadigi rolden uzaklastirildi o gun bu gun men birde o diziye bakmadim!
    Cevapla
  • Sezgin 3 yıl önce Şikayet Et
    Oktay Kaynarca şovmenlik yapıyor bence.madem çok düşünüyor süpürdüğü paralardan verseymişya birazını bu dönemde set arkası çalışanlarına.bence bu haberle yeni sezon reytingini artırmanın hesabını yapıyor
    Cevapla
  • gerçekleştirmek 3 yıl önce Şikayet Et
    "açıklamasını gerçekleştirerek" diye tabir mi olur?! Açıklamasını yaparak diyemiyor musunuz? Açıklama gerçekleştirmek de nedir?!
    Cevapla
  • Helal olsun abim 3 yıl önce Şikayet Et
    Oyle adamlarin hakini yemeyin 3 kuruş icin oktay bey gibileri zor bulunur helal abim yakişir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR