Engin Altan Kuruluş Osman'a dair ilk kez böylesine açık konuştu: Diziye katılmayı düşünüyor mu?

Çok kısa bir zaman önce yayın hayatına başlamış olmasına rağmen hızlı yükselişiyle göze çarpan Kuruluş Osman dizi projesine çağrılan Engin Altan Düzyatan, izleyici kitlesine yepyeni sürprizlerinin olduğuna yönelik açıklama yaptı. Diriliş Ertuğrul'la ortaya çıkardığı sükseyle oyunculuk kariyerinin zirvesine çıkan yeni dönemde Kuruluş Osman’a çağrılan Engin Altan, 'Ertuğrul Gazi' ile ilgili düşüncelerini de paylaştı.

ABONE OL
GİRİŞ 29.06.2020 10:55 GÜNCELLEME 29.06.2020 10:55 MEDYA
Engin Altan Kuruluş Osman'a dair ilk kez böylesine açık konuştu: Diziye katılmayı düşünüyor mu?
Engin Altan Kuruluş Osman'a dair ilk kez böylesine açık konuştu: Diziye katılmayı düşünüyor mu?

Türk tarihindeki kilit isimlerden ''Ertuğrul Gazi'' karakterini beş sezon süresince yüksek oyunculuk performansıyla Diriliş Ertuğrul dizi projesinde üstlenen Engin Altan Düzyatan izleyici kitlesini heyecanlandıracak açıklamalara imza attı. Geçtiğimiz günlerde özellikle sosyal mecrada ileride sürülen iddialar doğrultusunda Engin Altan Düzyatan'ın, Diriliş Ertuğrul yapımının devamı niteliğinde ekran serüvenini sürdüren Kuruluş Osman'da yer alacağı konuşuluyordu.

2020 Survivor final tarihi kesinliğe kavuştu! Acun Ilıcalı bombayı patlattı: Ne zaman TV8'de?

Kuruluş Osman dizisinin sıkı takipçileri, Engin Altan Düzyatan'ın ekibe transfer olarak Ertuğrul Gazi rolünü oynaması için sabırsızlık içerisinde bekleyişe koyulurken, ünlü oyuncu yerine Ediz Hun'un dahil olduğunun duyurulması hayallerini suya düşürmüştü. Tüm bu gelişmeler yaşanırken ekran macerasına atıldığı ilk bölümdem itibaren izlenme rekorları elde eden Kuruluş Osman'a ısrarla dön çağrısı yapılan Düzyatan seyircisini yakından ilgilendirecek açıklamalara yer verdi.

Güldür Güldür'deki kariyerini noktaladı: Sinan Çalışkanoğlu'nu programda göremeyeceksiniz!

 

Burak Özcivit'in başrolünü üstlendiği Osman Bey'in babası Ertuğrul Gazi olarak katılması istenen, Diriliş Ertuğrul'un ilk sezonunda Ertuğrul Gazi’nin 20'li yaşlarda halini ve son sezonunda da 65’li yaşlarını oynayan Düzyatan, her ne kadar profesyonel anlamda oyunculuğunu icra etse de içinde amatör ruhunun devam ettiğini ve kendisini sürekli geliştirmek için gayret gösterdiğini itiraf etti.

''AÇIKÇASI BİR KARAR VERİLEMİYOR...''

Başarılı ve yetenekli oyuncu, “Kuruluş Osman devam etti. Daha önceden planladığımız bir şey yok. O yüzden de şu anda tekrar oraya girdiğimde yaşım gerçekten çok yaşlı olmak zorunda. Bir aktör olarak bunu ne kadar uzun soluklu oynamak isterim, açıkçası bir karar verilemiyor. Bir şey yapamıyoruz. Çok da net konuşmadık hiçbir zaman. O yüzdenden şimdi öyle bir tasarrufum yok” şeklinde ifadelere yer verdi.

YEPYENİ SÜRPRİZLER İÇİN O ZAMANA KADAR BEKLİYOR...

Diriliş Ertuğrul dizisiyle ülkemizde olduğu kadar dünya çapında da tanınırlık kazanan Engin Altan Düzyatan, yepyeni sürprizlerle izleyicisinin karşısına çıkacağı zamanı beklediğini vurguladı ve Ertuğrul Gazi’nin karakterinin de derinlikli olduğunu vurguladı.

''OYNAMASI ÇOK DA ZOR DEĞİL''

Düzyatan, “Hepimizde olması gereken özellikleri sanki kendisinde barındırmış. Gerçekten her konuda adaletli, oynaması çok da zor değil. Biraz hissetseniz zaten oynayabileceğiniz bir rol. Çünkü iyi bir adam, her yönü ile eşit, adaletli olmaya çalışan birisi. Çok düz bir karakter. Oyuncuyu zorlayacak bir rol değil” sözlerini kaydetti.

YORUMLAR 267 TÜMÜ
  • ERGÜL ÖZCAN 3 yıl önce Şikayet Et
    diriliş ertuğrulun hastasıydım, kuruluş ise zerre kadar ilgimi çekmiyor. başrol oyuncusu seçimi yanlış, rolünün hakkını veremiyor, konusu tarihi gerçekler ile birebir örtüşmüyor. velhasıl harcanan paraya yazık.
    Cevapla
  • Songül kuzu 3 yıl önce Şikayet Et
    Çok haklı engin bey geri gelmeli diziyi dinolduran ertuğrul gazi lutfen devam et
    Cevapla
  • Torun 3 yıl önce Şikayet Et
    Sadece Engin altanlada olmaz manken değil yetenekli oyuncular tiyatro sanatçıları olmalı ve senaryo sürükleyici olacak
    Cevapla
  • Avni 3 yıl önce Şikayet Et
    Osmanlı tarihi ni doğru anlatsınlar Turgut Alp nerede
    Cevapla
  • Nevin Emiroğlu 3 yıl önce Şikayet Et
    Ertuğrul gelsin onsuz dizinin hiç tadı tuzu yok Engin Altan Düzyatan çok iyi bir öğüncü ve Erturuğlun yaşlılığnıda çok iyi oynayacak sabırsızlıkla bekliyorum dizi bağışlasın lütfen biz onu çok sevdik çok yakışıyo o rol bizi seyircileri kırmasın
    Cevapla
  • Sinan türker 3 yıl önce Şikayet Et
    Ertuğrul'u geri istiyoruz
    Cevapla
  • Sinan türker 3 yıl önce Şikayet Et
    Ertuğrul'u geri istiyoruz
    Cevapla
  • halit 3 yıl önce Şikayet Et
    Evet katiliyorum diziye girmesi lazim
    Cevapla
  • Izleyici sıkı 3 yıl önce Şikayet Et
    Ertuğrul gelsin engin altan düzyatan gelsin lütfen yetkililere duyrulur
    Cevapla
  • fatih 3 yıl önce Şikayet Et
    siz ilk once osmani degistirin rolden uzak konusma becerisi yok . osmana yakismayan bir karakter.
    Cevapla
  • Emin 3 yıl önce Şikayet Et
    Aynen Aynen
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR