Kuruluş Osman'ın ekran yolculuğu sonlanacak mı: Burak Özçivit'in dikkat çeken final açıklaması!

Tarihte yaşanan gelişmelere ışık tutarak seyircisine bambaşka bir dizi deneyimi sunan Kuruluş Osman dizisinin başrol oyuncusundan kafaları kurcalayan bir gönderide bulundu. ''Osman Gazi'' rolünü üstlenerek yüz binlerce izleyici kitlesinin takdirini kazanan Burak Özçivit, Kuruluş Osman'ın 26.bölüm fragmanını sosyal mecra üzerinden yayınlayarak ''Finale doğru'' ifadesini kullandı.

ABONE OL
GİRİŞ 18.06.2020 00:47 GÜNCELLEME 18.06.2020 13:00 MEDYA
Kuruluş Osman'ın ekran yolculuğu sonlanacak mı: Burak Özçivit'in dikkat çeken final açıklaması!
Kuruluş Osman'ın ekran yolculuğu sonlanacak mı: Burak Özçivit'in dikkat çeken final açıklaması!

Başarılı ve kaliteli sonuçlar çıkarabilmek adına en başından itibaren hummalı çalışmalara imza atan ve emeklerinin meyvesini toplamaya başlayan Kuruluş Osman dizi projesinin final yapıp yapmayacağı konusu sosyal medya kullanıcılarının diline düştü. Kuruluş Osman'da heyecan ve gerilim düzeyini en uç noktaya taşıyan gelişmeler sahne olurken dizi projesinin oyuncu kadrosunda yer alan kilit isim Burak Özçivit, kişisel sosyal medya platformu aracılığıyla takipçilerine özel paylaştığı gönderi akılları allak bullak etti. 

 

 

Gençliğim Eyvah 2.bölüm fragmanı duyuruldu: Gençliğim Eyvah konusu & oyuncuları: (Künyesi!)

Kuruluş Osman'la oyunculuk kariyerinin altın çağını yaşayan ve son dönemlerde oynadığı ''Osman Gazi'' karakteriyle popülaritesini bir hayli artıran yetenekli oyuncu Burak Özçivit başrolünü üstlendiği dizinin fragmanını kendi hesabından yayınladı. Burak Özçivit'in paylaştığı fragman videosunun hemen altına ''Finale doğru'' gönderisini eklemesi Kuruluş Osman final mi yapacak? sorusunun dizinin sıkı takipçileri tarafından ağırlıklı olarak yöneltilmesine neden oldu.

 

 

Survivor Türkiye'nin renkli ismi Mert Öcal'ı yeni sezonda Kuruluş Osman dizisinde mi göreceğiz?

Yüksek izlenme oranlarıyla göze çarpan ve uluslar arası çapta adını duyuran dizi projesi bir hafta sonra televizyon ekrana taşınacak 27.bölümüyle sezon finaline girerek kısa bir süreliğine ayrılacak. Ancak Kuruluş Osman vereceği aranın ardından Eylül ayında yeni sezonuyla ATV ekranlarında seyircisini ağırlayacak.

Kuzey Yıldızı hayranları eleştiri bombardımanına tuttu! Erken final izleyiciye pes dedirtti...

YORUMLAR 120 TÜMÜ
  • agit 3 yıl önce Şikayet Et
    en çok osman bey güçlü hep osman bey tarafı kazanıyor
    Cevapla
  • Fatih 3 yıl önce Şikayet Et
    Beğenmeyen izlemesin.
    Cevapla
  • agit 3 yıl önce Şikayet Et
    evet
    Cevapla
  • Kadir 3 yıl önce Şikayet Et
    Evet final yapacak ama sezon finali reytinglerde düşüş olmazsa final zor Engin Altan gelirse sezon finali bile yapmazlar
    Cevapla
  • hbc44 3 yıl önce Şikayet Et
    Hemen yapsınlar
    Cevapla
  • türk 3 yıl önce Şikayet Et
    ne hikmettir bu kuruluşu erkeklerden çok kadinlar beğenir oldu neden ??? çünki boş beleş aşklar meşkler Filmi işgal etmiş durumda çok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR