Ünlü oyuncunun Diriliş Ertuğrul itirafı olay oldu: Ondan sonra karar verdim

Diriliş Ertuğrul'un Pakistan devlet televizyonunda yayımlanmasına karşı çıkan Pakistanlı ünlü oyuncu Shaan Shahid'den önemli bir itiraf geldi. Ülkede izlenme rekorları kıran Diriliş Ertuğrul dizisiyle ilgili en başta kötü düşündüğünü söyleyen Shahin, "Tamamını izledikten sonra dizinin tam bir başyapıt olduğuna karar verdim" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 21.06.2020 13:17 GÜNCELLEME 22.06.2020 09:09 MEDYA
Ünlü oyuncunun Diriliş Ertuğrul itirafı olay oldu: Ondan sonra karar verdim
Ünlü oyuncunun Diriliş Ertuğrul itirafı olay oldu: Ondan sonra karar verdim

Pakistan'ın önde gelen aktörlerinden ve yapımcılarından olan Shaan Shahid, Diriliş Ertuğrul’un Pakistan televizyonlarında yayımlanmasıyla ilgili önemli bir itirafta bulundu.

 

"DİRİLİŞ ERTUĞRUL GİBİ BİR BAŞYAPIT GÖRMEDİK"

Diriliş Ertuğrul dizisindeki hem oyuncuları hem de yapımcı ve yönetmeni ayrı ayrı tebrik eden Shahid, sosyal medya kullanıcılarından gelen "En başta karşı çıkıyordun, şimdi niye Diriliş Ertuğrul'u yere göğe sığdıramıyorsun?" eleştirisine cevap verdi. Pakistanlı oyuncu Shahid, daha önce Diriliş Ertuğrul’un PTV'de yayımlanmasına karşı çıktığını, fakat tamamını izledikten sonra "tam bir başyapıt" olduğuna karar verdiğini açıkladı.

Diriliş Ertuğrul'un Pakistan televizyonlarında değil, yalnızca devlet televizyonu PTV'de yayımlanmasına karşı çıktığını söyleyen Shahid, 25 yıldır vatandaşların vergileriyle ayakta duran PTV ekranlarında Diriliş Ertuğrul gibi bir başyapıt sunulamadığını anladığı için fikrini değiştirdiğini belirtti.

KAYNAK : Akşam.com
YORUMLAR 3
  • Turan 3 yıl önce Şikayet Et
    Osmancık'ı okursanız zaten tat vermeyeceği bellidir... İnşallah Murat dönemiyle TRT ekranlarına tekrar başyapıt olarak döner.
    Cevapla
  • Recep 3 yıl önce Şikayet Et
    Diriliş Ertuğrul Tam bir baş yapıt ama Kuruluş Osman da aynı performansı görmeyi bırakın Senaryosuyla oyunun çok ağrı olmasıyla Osman'ın yapmacık zorlama sesiyle olsun tam bir fiyaskoyla Dip yapıt olmuş. Kaleye İki barak asıyorlar ne olduysa sonradan o Bayrakları bile kaldırıyorlar. Tarihimiz böyle rezil bir senaryoya bırakılmamalı.
    Cevapla
  • Cemil Türker 3 yıl önce Şikayet Et
    Ertruğrul dizisi muhteşem bir baş yapıt4,4 lük,Osmanyanında çok sönük kalıyor.Ertugrulu 2 kere seyretsek sıkılmıytoruz ama Osman öyle değil.Keşke devam edilseydi.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR