Kuruluş Osman'la yeniden ekranların tozunu atmaya geliyor: ATV'de yeni sezon çok başka geçecek!

Rakiplerini açık ara fark atıp başarılı bir sezon tamamlayan Kuruluş Osman dizisinin oyuncu kadrosuna sürpriz bir isim daha eklendi. Sezon finali yaparak kısa süreliğine ekran macerasına ara verse bile halen adından söz ettirmeye devam eden Kuruluş Osman dizisine usta oyuncu Cüneyt Arkın’ın katıldığı iddia edildi.

ABONE OL
GİRİŞ 22.07.2020 09:55 GÜNCELLEME 22.07.2020 09:55 MEDYA
Kuruluş Osman'la yeniden ekranların tozunu atmaya geliyor: ATV'de yeni sezon çok başka geçecek!
Kuruluş Osman'la yeniden ekranların tozunu atmaya geliyor: ATV'de yeni sezon çok başka geçecek!

Gerek senaristliğinde gerekse yapımcılığında Mehmet Bozdağ’ın imzasını taşıyan Diriliş Ertuğrul dizi projesinin devamını ekrana taşıyan Kuruluş Osman’da yeni sezona damgasını vuracak bir transfer gerçekleşti.

 

Etkileyici olay örgüsünün yanı sıra oyuncu isimlerin sergilediği göz alıcı oyunculuk performansıyla izleyici kitlesinin beğenisini toplayan Kuruluş Osman dizisine Türk Sineması’nın unutulmaz oyuncularından Cüneyt Arkın’da ekibe girdiği iddia edildi.

ADBA TV'nin haberine göre çok uzun senelerdir ekranlardan uzak kalan Cüneyt Arkın, Kuruluş Osman dizisinin yeni sezonunda Aksakallıların reisi rolünü üstlenerek kamera karşısına geçeceği ileri sürüldü.

 

TV8 MasterChef yarışmacısını görenlerin ağzı bir karış açık kaldı! Jüriye tıpatıp benziyor…

Setlere geri dönüş kararı almasıyla sevenlerini şaşkına uğratan 82 yaşındaki Cüneyt Arkın’ın dizide oynayacağı karakter olayların seyrini değiştirerek Burak Özçivit’in rol aldığı Osman Bey’in kaderini etkileyecek.

Genel yönetmenlik koltuğunda da Metin Günay'ın oturduğu, senaryosunu ise Mehmet Bozdağ, Ozan Bodur, Atilla Engin ve Aslı Zeynep Peker Bozdağ'ın kaleme aldığı, yönetmenliğini Fethi Bayram ve Ahmet Yılmaz'ın ve yapımcılığını da yine Mehmet Bozdağ’ın üstlendiği Kuruluş Osman’ın yeni sezonunun Eylül veya en geç Ekim ayında ATV ekranında olması bekleniyor.

Fox TV Bay Yanlış dizisi yeniden mahkemeye verildi: Yargının verdiği son karar netlik kazandı!

kuruluş osman

YORUMLAR 89 TÜMÜ
  • Tolga 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu diziye kimi getirirsen bir cacık olmaz dizi ziyanlık tarihi dizi değil entrika bence dizinin adı entrika kuruluş Osman Olmalıydı Ertuğrul’un eski bölümlerini izliyorum osman yanına bile yaklaşamaz kuruluş Osman tamamen saçmalık
    Cevapla
  • Süleyman H. CİHAN 3 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaş, yeter, vallâhi billâhi yeter, tallâhi yeter. SIKILDIK, BUNALDIK, GINÂ geldi artık. Şu geldi geliyor, olmadı, bu diziye dâhil oldu , oluyor. Bu nedir yaa? Yılan hikâyesine çevirdiniz. Maksadımız ne, Millet'i diziden soğutmak mı?
    Cevapla
  • Egeli 3 yıl önce Şikayet Et
    Ertugrulu canlandıran,rolünün hakkını fazlasıyla veriyordu,şimdiki osmani canlandıran ise kameraya baktiginda sırıtıyor,sahte olduğu hemen anlasiliyor
    Cevapla
  • İzleme lan o zaman 3 yıl önce Şikayet Et
    İzleme
    Cevapla
  • Tolga 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu dizinin karakteri güçlenir.Dogru bir karar kutluyorum
    Cevapla
  • niye yaaaa 3 yıl önce Şikayet Et
    doğruya doğru ...dizi tutmadıııııııııııııııııııııı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR