MasterChef Türkiye’de Acun Ilıcalı’dan beklenmeyen girişim! Ansızın stüdyoya baskın yaptı ve...

TV8’de yeniden ekran yolculuğundaki yerini alan MasterChef Türkiye yarışmasının son bölümünde programın yapımcılığını üstlenen Acun Ilıcalı’nın beklenmedik bir anda stüdyoya giriş yapması şaşkınlık etkisi uyandırdı. MasterChef Türkiye’de jüri koltuğunda oturan isimler yarışmacı Deniz Aktuğ’un hazırlamış olduğu yemeği değerlendirdiği esnada Acun Ilıcalı gelerek bir üst tura geçebilmesi adına övgü yağmuruna tuttu.

ABONE OL
GİRİŞ 21.07.2020 00:29 GÜNCELLEME 05.11.2020 16:49 MEDYA
MasterChef Türkiye’de Acun Ilıcalı’dan beklenmeyen girişim! Ansızın stüdyoya baskın yaptı ve...
MasterChef Türkiye’de Acun Ilıcalı’dan beklenmeyen girişim! Ansızın stüdyoya baskın yaptı ve...

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu TV8 kanalında yeni sezonuyla seyircisini ağırlayan MasterChef Türkiye yarışa programının 19 Temmuz tarihinde yayına giren son bölümü keyifli ve eğlenceli anlara sahne oldu. MasterChef Türkiye’nin 3.sezonunda jüri kadrosunda yer alan Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna üçlüsü yarışmacı Deniz Aktuğ’un hazırladığı yemek için tadım aşamasına geçmelerinin akabinde stüdyoya ansızın Acun Ilıcalı’nın gelmesi bir anda herkesin şaşkınlık duymasına neden oldu.

 

MasterChef yarışmacısından bu kadar da olmaz dedirten benzerlik: Jüriler gördüklerine inanmadı!

ACUN ILICALI: ''APAR TOPAR BURAYA GELDİM...''

Acun Ilıcalı, "Kanalda toplantıdaydım. 'Miami'den yarışmacı var' dediler apar topar buraya geldim" şeklinde ifadelere yer vererek sürpriz bir giriş yapması geceye damgasını vurdu. Öte yandan Acun Ilıcalı'nın şeflerle el sıkışmaması ve dirsek vurarak selamlaşması da gözden kaçmayan detaylar arasındaki yerini aldı.

 

Kuruluş Osman'a farklı bir boyut getirecek! Diziye gelen usta oyuncu ortalığı hareketlendirecek

''JOKERLİKTE SON BOYUT OLACAKTI!''

Acun Ilıcalı, Avustralya'da yaşayan Somer Sivrioğlu'nun Türkiye'ye dönmekte yaşadığı zorluğun da özellikle altını çizerek, "Senin yerine de İrem Kanan'ı koyacaktık. Jokerlikte son boyut olacaktı" diyerek hem jüri üyelerini hem de ekran başındaki izleyici kitlesini güldürdü. Acun Medya'nın üst düzey yöneticisi İrem Kanan, Survivor 2020'de çıkmış olduğu maçlarda yapımcı Acun'la aynı takımda bulunarak önemli başarılara imza atmıştı.

''RİSK ALMIŞ VE RİSKİ ALANLARI SEVERİM!''

Acun Ilıcalı daha sonra ise yarışmacının hazırladığı yemeklerin lezzetine baktı. Miami'de yaşayan restoran işletmecisi Deniz Aktuğ'un midyeli yemeğini son derece beğenen Ilıcalı, "Bunu yapanın güzel şeyler yapabileceğini düşünüyorum. Risk almış ve riski alanları severim. Ekmek muhteşem olmuş" sözlerinde bulunarak yarışmacıya gönülden destek verdi. Ancak şeflerden Mehmet Yalçınkaya, "Senden daha iyileri var. Seni düellolarda görmek istemiyorum" ifadesiyle olumsuz yanıt vermiş oldu.

''ACUN GELDİ, YARIŞMACININ BAŞINI YAKTI DERLERDİ...''

Her ne kadar şeflerden Mehmet Yalçınkaya, ''HAYIR'' yanıtını vermiş olsa da diğer jüri üyeleri Danilo Zanna ile Somer Sivrioğlu'nun ''EVET'' kararını almasıyla yarışmacı bir üst tura çıkmaya hak kazanırken, Deniz Aktuğ'un kalmasına ise en çok sevinen Acun Ilıcalı oldu. Ilıcalı, "Elenseydin 'Acun geldi yarışmacının başını yaktı' derlerdi. Ayağımın da uğurlu olduğunu söylerler. Deniz en az senin kadar sevindim. Belki aylar sonra finalde seni burada görürüz" şeklinde ifadelere yer vererek duygu ve düşüncelerini paylaştı.

YORUMLAR 16 TÜMÜ
  • Mert 3 yıl önce Şikayet Et
    Masterchief gayet iyi, boş duyar kasmayın, bu programı yadırgayan büyük mutfaklara girip izlesin neler oluyor ;)
    Cevapla
  • Zihniyet 3 yıl önce Şikayet Et
    Reyting olmayınca sahneye acun çıktı ama zor çünkü kendisine Master şef diyen zatlar insanlarla resmen dalga geciyorlar
    Cevapla
  • temel 3 yıl önce Şikayet Et
    ulke icin cok gerekli bu tip programalar onun icin ulke olarak baska ulkere baka yuz yil geriden geliyoruz cok konu da
    Cevapla
  • Trabzon uşağı 3 yıl önce Şikayet Et
    Saçmalıklarla dolu bir program
    Cevapla
  • Saltuk 3 yıl önce Şikayet Et
    Uleyn yemekleri çöpe dökmeyin densizler
    Cevapla
  • Mert 3 yıl önce Şikayet Et
    Programdaki bütün yemekleri hayvanlara dağıttıklarını defalarca söylediler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR