Somer Sivrioğlu hakkındaki gerçek yıllar sonra ortaya çıktı! Menüsüne koyduğu yemek...

TV 8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye yarışmasının önceki bölümünde üçlü düelloda yarışan Kayhan Özekin juri üyesi Somer Sivrioğlu ile ilgili anlattıklarıyla şoke etti. Somer Sivrioğlu, "Şaka mı bu adam" diyerek tepki gösterdi.

ABONE OL
GİRİŞ 27.07.2020 13:26 GÜNCELLEME 27.07.2020 13:26 MEDYA
Somer Sivrioğlu hakkındaki gerçek yıllar sonra ortaya çıktı! Menüsüne koyduğu yemek...
Somer Sivrioğlu hakkındaki gerçek yıllar sonra ortaya çıktı! Menüsüne koyduğu yemek...

MasterChef 2020'nin üçlü eleme turunda yarışan Kayhan Özekin, yemek yapmak için jürilerin karşısına geldiğinde Somer Sivrioğlu'nun Avustralya'daki restoranında menüsüne koyduğu yemeğin hikayesini anlatarak herkesi şaşkına çevirdi.

 

 

Ali Nazik Kebabı'nı Somer Sivrioğlu'nun Avustralya'daki restoranının menüsüne girmesini anlatan Kayhan Özekin, şunları söyledi:

"2012 yılında ünlü bir yemek yazarıyla gittiğiniz Gaziantep gezisinde aranızda küçük çaplı bir tartışma geçiyor. Kendisi 'Ali Nazik kebabını nasıl menünüze koymazsınız?' diyor. Siz pişman oluyorsunuz ve Avustralya'daki restoranınızın menüsüne koyuyorsunuz. Aynı yıl ise Avustralya'da en iyi yemek seçiliyor. Siz ustanızı arıyorsunuz birinci olduğunuzu söylüyorsunuz. Ustanız da 'İçinde patlıcan var, et var, sarımsak var, tereyağı var. Bu birinci olmayacak da hangisi olacak?' diyor.

 

 

"ŞAKA MI BU ADAM?"

Yarışmacının anlattıkları karşısında adeta şaşkına dönen Somer Sivrioğlu, "Gerçekten hepsi doğru. Şaka mı bu adam?" demekle yetindi.

FİNAL TURUNA ÇIKMAYI HAK ETTİ

Üç yarışmacının yaptığı kebapları tadan şefler, bu defa oy çokluğuyla karar verdi. 3 şeften ikisinin oyunu alan Kayhan Özekin final turuna çıkmayı başardı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR