Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın başrol oyuncusu Deniz Çakır’ın oynayacağı dizi...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar olmaz dizisinde canlandırdığı Meryem Çakırbeyli karakteriyle adından söz ettiren Deniz Çakır’ın diziden ayrılması hayranlarını üzmüştü. Uzun bir sürenin ardından ekranlara “ Şahmeran” dizisiyle dönmeye hazırlanan oyuncunun nasıl bir karaktere hayat vereceği merak ediliyor. Hikaye örgüsü, konusu ve oyuncu kadrosuyla izleyicileri ekrana kilitlemeye hazırlanan dizinin kanalı henüz belli olmadı!

ABONE OL
GİRİŞ 31.07.2020 17:20 GÜNCELLEME 31.07.2020 17:20 MEDYA
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın başrol oyuncusu Deniz Çakır’ın oynayacağı dizi...
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın başrol oyuncusu Deniz Çakır’ın oynayacağı dizi...

ATV ekranlarından yayınlanan ve salı akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde 3 sezon boyunca Oktay Kaynarca’yla birlikte baş rol oynayan  Deniz Çakır kendi isteğiyle diziden ayrılmıştı. Uzun bir süre başka bir yapımda rol almayan Deniz Çakır izleyici karşısına çıktığı “Vurgun” adlı dizinin yayın hayatı 6 bölüm sürmüştü. Ekranlardan uzak kalan Deniz Çakır’ın hangi yapımla döneceği merak ediliyordu. Deniz Çakır’ın oynamaya hazırlandığı dizinin detayları belli oldu. İşte Deniz Çakır’ın rol alacağı o dizi…

 

ŞAHMERAN İÇİN HAZIRLIKLAR BAŞLADI 

İrfan Şahin’in patronu olduğu 1441 Productions, Şahmeran isimli dizinin çekimleri için kolları sıvadı.  Erkan Birgören’in yazdığı dizinin yönetmenliği için ödüllü kadın yönetmen Hilal Saral ile görüşülüyor. Deniz Çakır uzun bir sürenin ardından  “Şahmeran “ ile ekranlara dönmeyi planlıyor. Hikaye örgüsü, konusu ile izleyicileri ekrana kilitleyecek dizinin henüz kanalı belli olmadı. 

 

DENİZ ÇAKIR KİMDİR?

Deniz Çakır,31 Aralık 1982 yılında Ankara’da dünyaya geldi. Aslen Trabzonlu olan oyuncu liseyi liseyi Ankara'da Ayrancı Süper Lisesi'nde okudu. • Deniz Çakır, 31 Aralık 1982 tarihinde Ankara‘da doğdu. Aslen Trabzonlu olan güzel oyuncu, liseyi Ankara'da Ayrancı Süper Lisesi'nde okudu. Yüksek öğrenimini ise Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nde tamamladı. Konservatuvar öğrencisi iken Ankara Radyosu‘nda, radyo tiyatrosu yaptı ve radyo reklamı seslendirdi.

2004 yılında okuldan mezun olunca İstanbul‘a taşındı. 2004 yılında Birol Güven yapımı, Hülya Avşar ve Cihan Ünal‘ın baş rollerini paylaştıkları “Kadın İsterse” adlı dizide Deniz Çakır, Alev rolü ile ilk televizyon deneyimini yaşadı.2006 yılında Reşat Nuri Güntekin‘in aynı adlı romanından günümüze uyarlanan ve Halil Ergün, Fahriye Evcen, Güven Hokna, Bennu Yıldırımlar, Tolga Karel, Gökçe Bahadır, Caner Kurtaran Gibi oyuncuların rol aldığı “Yaprak Dökümü” adlı dizisinin kadrosunda yer alan Deniz Çakır, Ferhunde karakteri hafızalara kazındı. 

2013 yılı Ocak ayının ilk haftasında “Muhteşem Yüzyıl” dizisine katılarak Şah Sultan karakterine hayat verdi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde bir mafya adamının eşi olarak izleyici karşısına çıktı. Deniz Çakır son olarak Erkan Petekkaya ile Vurgun adlı dizisinin baş rolünü paylaştı.

YORUMLAR 8 TÜMÜ
  • sakaryalı 3 yıl önce Şikayet Et
    Başörtü düşmanı alkolik zatın hiçbir filmini izlemeyiz
    Cevapla
  • murat 3 yıl önce Şikayet Et
    başarılı oyuncu mu yoksa başörtü düşmanı bir alkolik mi?
    Cevapla
  • meryem 3 yıl önce Şikayet Et
    sewmedim
    Cevapla
  • osman 3 yıl önce Şikayet Et
    halkına düşman (sanatçı) bozuntuları lütfen servis etmeyin...
    Cevapla
  • Guner 3 yıl önce Şikayet Et
    Amin
    Cevapla
  • SeRDaR 3 yıl önce Şikayet Et
    işi gücü rast gitmesin.
    Cevapla
  • şeriat 3 yıl önce Şikayet Et
    aminnn
    Cevapla
  • Hepsi 3 yıl önce Şikayet Et
    amin amin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR