MasterChef Somer Sivrioğlu'nun ikizi Mehmet Gökçeöz kimdir?

MasterChef yeni sezonunun başlamasının ardından yarışma programının en fazla konuşulan isimlerinden birisi Mehmet Gökçeöz oldu. Şef, Somer Sivrioğlu'na benzerliğiyle dikkatleri üzerine çeken yarışmacı sosyal medyada gündem oldu. Görenleri hayrete düşüren benzerlik sonrası Mehmet Gökçeöz kimdir, kaç yaşında sorularının yanıtları aranıyor. İşte Somer Sivrioğlu’na ikizi kadar benzeyen Mehmet Gökçeöz’ün hayatı…

ABONE OL
GİRİŞ 28.07.2020 17:01 GÜNCELLEME 28.07.2020 17:01 MEDYA
MasterChef Somer Sivrioğlu'nun ikizi Mehmet Gökçeöz kimdir?
MasterChef Somer Sivrioğlu'nun ikizi Mehmet Gökçeöz kimdir?

Yeni bölümleriyle TV8 ekranlarından  yayınlanmaya başlayan MasterChef geçtiğimiz haftanın en çok konuşulan yarışma programlarından birisi oldu. Şef, Somer Sivrioğlu’na benzerliğiyle dikkat çeken yarışmacı Mehmet Gökçeöz tüm izleyicileri ve jüri üyelerini şaşkına uğrattı. Giyim tarzı ve konuşması ile Şef Somer Sivrioğlun’a birebir benzeyen yarışmacının hayatı sosyal medyada oldukça fazla merak ediliyor. Yaptığı mozeralla beef steak ile ilk turu geçmeyi başaran yarışmacının ikinci turda nasıl bir performans ortaya koyacağı merak ediliyor. İşte MasterChef yarışmacısı Mehmet Gökçeöz kimdir, kaç yaşında sorularının yanıtları…

 

MEHMET GÖKÇEÖZ KİMDİR?

MasterChef Türkiye 2020 yarışmasına katılan Mehmet Gökçeöz, yarışmanın jüri üyesi Somer Sivrioğlu’na benzerliğiyle dikkatleri üzerine çekmişti. Yarışmaya Ankara’dan katılan Mehmet Gökçeöz aslen Kastamonuludur.

 

Ankara’da özel bir şirkette Tıbbi Tanıtım Sorumlusu olarak çalışan Mehmet Gökçeöz evli değildir.  MasterChef yarışmacısı yemek yapmaya küçük yaşlarda babaannesinin yanında başlamıştır. 

Sosyal medya hesabından seyahat ettiği yerleri ve yaptığı yemekleri paylaşan yarışmacı Mehmet Gökçeöz’ün doğum tarihi 1982 olarak biliniyor.Ankara’dan katılmıştır. Ankara’da bir şirkette müşteri temsilcisi olarak çalışan Mehmet Gökçeöz Somer Sivrioğlu’na benzerliğiyle tanınmıştır.

 İlk turda yaptığı mozzarella beef steak tarifiyle jüri üyelerinden 2 evet oyu olarak ikinci tura geçen Mehmet Gökçez adını ikinci tura yazdırmayı başardı. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR