Masterchef Türkiye'de bir ilk yaşandı! Masterchef'den Kerim Efecioğlu'na beklenmedik hediye!

TV 8 ekranlarının sevilen yarışma programı Masterchef Türkiye'de daha önce görülmemiş bir olay yaşandı. Bir üst tura çıkabilmek için oynan üçlü düelloda Kerim Efecioğlu elendi ama Efecioğlu'na yarışmanın ünlü şeflerinden şaşırtıcı bir hedi geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 30.07.2020 10:00 GÜNCELLEME 30.07.2020 10:01 MEDYA
Masterchef Türkiye'de bir ilk yaşandı! Masterchef'den Kerim Efecioğlu'na beklenmedik hediye!
Masterchef Türkiye'de bir ilk yaşandı! Masterchef'den Kerim Efecioğlu'na beklenmedik hediye!

Masterchef Türkiye'de bir ilke imza atıldı. TV 8 ekranlarının beğeni ile izlenen yemek programı Masterchef Türkiye'de yarışmacılar bir üst tura çıkabilmek için üçlü düello oynadı. Düelloda elenen Kerim Efecioğlu hakkında alınan karar ise tüm yarışmacıları ve izleyenleri şaşırttı. 

 

 

MASTERCHEF TÜRKİYE'DE ŞAŞIRTAN OLAY!

Ankara'da seyyar köftecilik yapan Kerim Efecioğlu, Masterchef Türkiye yarışmasında oynan üçlü düelloda beklenen performansı gösteremeyince elendi. Yarışma boyunca senpatik tavırları ile Ünlü şefler omer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna dahil olmak üzere yarışmacıların sevgisini kazanan Efecioğlu için yarışma tarihinde birl ilke imza atıldı. Efecioğlu'na elenmesine rağmen Masterchef Türkiye şefleri tarafından imzalı önlük hediye edildi. Ayrıca şefler Ankara'da seyyar köftecilik yapan Efecioğlu'nu ziyaret edeceklerini ve yaptığı işi çok beğendiklerini söylediklerini dile getirdi.

 

 

YORUMLAR 4
  • Ruhi 3 yıl önce Şikayet Et
    Hayır buna katılmıyorum. Bu adam gerçekten lezzetli menüler hazırladı ve elendiği turda da gayet güzel Taco yaptı ve google da bakın birebir yaptı. Avokado ile güzelde bir sos yaptı. Lakin sırf diğer çocuğa acıdıklarından ve onun genç olmasından, yaşadığı hayattan vs etkilenerek 1. seçtiler. Bu benim fikrim. İzleyenler bilir.
    Cevapla
  • kerim 3 yıl önce Şikayet Et
    güzel yorumun çok teşekkür ederim sağolsun saygılar.
    Cevapla
  • Çenet 3 yıl önce Şikayet Et
    Menülerin lezzetli, sosların güzel olduğuna nasıl karar verdiniz? Televizyon ekranına ekmek mi bandınız? :)
    Cevapla
  • neden 3 yıl önce Şikayet Et
    yaptıukları işi çok beğenmişlerse neden elendi?
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR