Çukur dizinin yeni sezon çekimleri ne zaman başlayacak? Çukur için setler yeniden kuruluyor!

Çukur dizisi yeni sezon çekimleri ne zaman başlayacak? Show TV ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi Çukur'un çekimlerine Koronavirüs nedeni ile geçici süreliğine ara verilmişti. Şimdi ise hayranları tarafından merakla beklenen dizi çekimleri yeniden başlıyor. İşte Çukur 4. sezon çekimlerinin başladığı tarih...

ABONE OL
GİRİŞ 30.07.2020 13:17 GÜNCELLEME 30.07.2020 13:17 MEDYA
Çukur dizinin yeni sezon çekimleri ne zaman başlayacak? Çukur için setler yeniden kuruluyor!
Çukur dizinin yeni sezon çekimleri ne zaman başlayacak? Çukur için setler yeniden kuruluyor!

Çukur dizisinin setleri yeniden kuruluyor. Show TV'nin sevilen dizisi Çukur Koronavirüs salgını ve sosyal mesafe kuralları nedeni ile geçici süreliğine çekimlere ara verdi. Son bölüm olan 26. bölümü ise evden çekmişti. Şimdi ise Reyting rekorları kıran dizinin çekimlerinin ne zaman başlayacağı hayranları tarafından merak ediliyor. Peki Çukur dizisinin yeni sezon çekimleri ne zaman başlayacak? İşte merak edilen sorunun cevapları...

ÇUKUR DİZİSİNİN YENİ SEZON ÇEKİMLERİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Koronavirüs salgını nedeni ile çekimlerine ara verilen Çukur dizisinin yeni sezon çekimleri 10 ya da 15 Ağustos tarihinde başlaması bekleniyor.

ÇUKUR DİZİSİ OYUNCULARI VE KARAKTERLERİ

Çukur dizisi oyuncu ve karakterleri şu şekilde;

 

 

Aras Bulut İynemli (Yamaç Koçovalı) Ercan Kesal (İdris Koçovalı) Perihan Savaş (Sultan Koçovalı) Erkan Kolçak Köstendil (Vartolu) Rıza Kocaoğlu (Aliço) Öner Erkan (Selim Koçovalı) Necip Memili (Cumali Koçovalı) Kubilay Aka (Celasun) Kadir Çermik (Emmi) İrem Altuğ (Ayşe) Boncuk Yılmaz (Saadet) Cem Uslu (Metin) Uğur Yıldıran (Kemal) Aytaç Uşun (Meke) Ece Yaşar (Karaca) Mustafa Kırantepe (Medet)

ÇUKUR'UN SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Çukur 3. sezon 26. bölümde telekonferans ile çevrimiçi ortamda buluşan Koçovalı kardeşler aralarındaki problemi yine çözemediler ve bildikleri yoldan gitmeye karar verdiler. Mahalledekiler de görüntülü toplantı yaparak yeni düşmanları Arık Böke Erdenet hakkında topladıkları bilgileri birbirleri ile paylaştılar can alıcı bilgi tabi ki Medet'ten geldi. Salgından önceki son bölümde Yamaç Koçovalı liderliğindeki Çukur, Çağatay Erdenet'ten kurtulmayı başarmıştı. Çağatay'ı tuzağa düşürmek için harika bir plan yapan Yamaç ve Salih, kanıtlarla beraber Çağatay'ı polise teslim ediyor. Çağatay, Erdenet nüfuzunu kullanarak hapis cezasından kurtuluyor fakat babasının kementini yemekten kurtulamıyor. Erdenet ailesi Çukur'a karşı oyuncu değişikliğine gidiyor. Oyunda artık Çukur'u daha ciddiye alan ve ilk günden tek başına Çukur'a giderek Yamaç'ın karşısına dikilen Arık Böke Erdenet var.

YORUMLAR 2
  • memur 3 yıl önce Şikayet Et
    yazık bu millete.
    Cevapla
  • Halil 3 yıl önce Şikayet Et
    Cukurunuz batsın, milleti mahfettiniz, her yerde olay, yaralama,cinayet herkes psikopat oldu.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR