Arkanıza yaslanın ve hazır olun: Kuruluş Osman'da bu sezon öncekinden daha hareketli geçecek!

Yeni yayın dönemi itibariyle kadrosunu giderek zenginleştirme yönünde adım atan ve kritik transfer hamleleriyle daha sezon başlamadan yankı uyandıran Kuruluş Osman dizisinde iki oyuncu daha kendini göstermeye geliyor. Kuruluş Osman’da 2.sezon için sıkı bir hazırlık sürecine girilirken her geçen gün gittikçe genişleyen oyuncu kadrosuna Kanbolat Görkem Arslan ve Erkan Avcı’nın eklenmesi heyecanı katlayarak artırdı.

ABONE OL
GİRİŞ 01.09.2020 12:30 GÜNCELLEME 01.09.2020 12:30 MEDYA
Arkanıza yaslanın ve hazır olun: Kuruluş Osman'da bu sezon öncekinden daha hareketli geçecek!
Arkanıza yaslanın ve hazır olun: Kuruluş Osman'da bu sezon öncekinden daha hareketli geçecek!

İlk sezonunda kendine dizi piyasasında önemli ölçüde yer bulan ve çarpıcı sahneleriyle birbirinden dişli rakiplerine taş çıkartan Kuruluş Osman dizisi transferlere doymuyor. Reyting seviyesinde durdurulamaz bir yükselişe geçen projenin yapımcılığını üstlenen Mehmet Bozdağ çok yakın bir zaman önce ekibe Cüneyt Arkın’ın katıldığı gelişmesini aktarmasıyla beraber devamında hangi yeni isimlerin de ekleneceği akılları kurcalamıştı.

 

MasterChef Türkiye'deki parlak geleceğine nokta koyuldu! Ayrılan ismin hayalleri suya düştü...

Haziran ayı itibariyle zorlu ve yorucu geçen bir yayın maratonunu ardında bırakarak yaz dönemi boyunca ekrana mola veren Kuruluş Osman dizisine 2 sürpriz oyuncu isimle el sıkışılarak anlaşmaya varılması seyircisinin merak duygusunu bir hayli kabarttı.

TV 100’ün verdiği haber doğrultusunda; Kanal D ekranlarında bir dönemin en çok izlenen dizi projeleri arasına kazınan Poyraz Karayel’da üstlendiği Sefer rolüyle akıllarda kalıcı bir iz bırakan Kanbolat Görkem Arslan Kuruluş Osman dizisine transfer edildiğinin bilgisine ulaşıldı.

Müge Anlı'nın rakibi Didem Arslan Yılmaz beklediği desteği alamadı! Kırmızı düğmeye basıldı...

Öte yandan Show TV’nin izlenme rekorları elde eden Çukur isimli yapımda kameralar karşısına geçerek geniş kitleler tarafından tanınırlık kazanan Erkan Avcı da Kuruluş Osman yeni sezona eklendiği öğrenildi. Erkan Avcı, Çukur dizi projesinde geçtiğimiz sezon Karakuzular’ın lideri rolünü oynamış ve Çeto karakteriyle kısa bir süre içerisinde tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.

Çatı Katı Aşk 9.bölüm 2.fragmanı: Kalplerinde derin yara açan veda! Bu hüznün tarifi asla yok

YORUMLAR 16 TÜMÜ
  • Hakan 3 yıl önce Şikayet Et
    Ya bırakın ALLAH askına diriliş hastası olan ben daha 1 bölümü izledim sonra daha da izlemedim, reyting rekoru kırıyormus da bilmem ne,
    Cevapla
  • Murad kaya 3 yıl önce Şikayet Et
    Yeminle 1 bölüm bile izlememisim bos isler bos senarist üstüne Bas röl
    Cevapla
  • metin 3 yıl önce Şikayet Et
    Başrol oyuncusu filmde emanet gibi duruyor..Kac bolumdur bakmiyoruz zaten
    Cevapla
  • İsimsiz 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir kez daha söylüyorum; başrol oyuncusu değişmez ise ne kadar takviye yaparsanız yapın, senaryoyu ne kadar değiştirirseniz değiştirin ben hala dirilişin tekrarını izliyor olacağım.
    Cevapla
  • Fatih 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne olur izle lütfennnnnnnnnnnnnn :))))
    Cevapla
  • İsimsiz 3 yıl önce Şikayet Et
    İsimli yemin olsun sen bile Burak’tan daha iyi oynarsın.
    Cevapla
  • İsimli 3 yıl önce Şikayet Et
    İsimsiz seni başrol yapalım
    Cevapla
  • Ümit Süleyman 3 yıl önce Şikayet Et
    Diriliş 116.bölümde otağın ocağı Halime Sultan çok erkenden uçmağa vardırılıp, otağın direği hatunsuz, atamız Osman Gazi anasız bırakılınca tarih katledilmiş oldu. Dolayısıyla malum senaristlere teveccüh göstermem mümkün değildir, zira bunların tarih falan umurlarında değildir...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR